- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
%100 yarıyor ve bunla sadece cs ozel itemleri deil paypalın kullanıldıgı herseyi alabilirsiniz ztn heryerde kullanılo yani isinize yarayabilir
oncelikle soleyim bu hack felan degildir ve yazıyı sonuna kadar okuyun tavsiyem
1)ilk olarak bir paypal hesabı acıyoruz anlatmama gerek yoktur
link:
ondan sonra verdigim siteye girip sag ust kosedeki create a free accounta basıyoruz
burda uye olucagız burayıda atlıyorum ama burda e mail paypalınkiyle aynı olsun
uye olduktan sonra ana sayfanın assagısında bazı linkler var 4$-6$ diye onlardan birine basın
mesela 6$ olana sonra start survey die yazı var ona basın
ve orda gelen sayfada bir bosluk var oraya good site yazın sonra onun ustunde
bir link var ona basın ve altındakinede aynısını yapın sonra alttaki butona basın ve 6$ hazır die yazı cıkar(tabi ingilizce)
diger linklerede bole yapın ve 27$ oluo hepsinde sonra linkler yenilenio bole bole yapıp 75$ yapın
75$ olunca paypal hesabına aktarıcaz aktarmak icinde Redeem Money bu yazıya basın sonrasındada aktarımı yapın..
not:calısmıo olmuo yalan hack felan die yorum yapmayın bende oluo kasamda 267$ para var
bide bu konuyu neden actın diyen olabilir charımızı soyucak felan diyende olabilir ama ben bunu sadece
verdigim linkten uye olursanız bana para gelio
tamamen bole ne hack var ne baska bi bide dedimki bostan yere para vermesin cocuklar dedim
o kadar olay bu
oncelikle soleyim bu hack felan degildir ve yazıyı sonuna kadar okuyun tavsiyem

1)ilk olarak bir paypal hesabı acıyoruz anlatmama gerek yoktur
link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ondan sonra verdigim siteye girip sag ust kosedeki create a free accounta basıyoruz
burda uye olucagız burayıda atlıyorum ama burda e mail paypalınkiyle aynı olsun
uye olduktan sonra ana sayfanın assagısında bazı linkler var 4$-6$ diye onlardan birine basın
mesela 6$ olana sonra start survey die yazı var ona basın
ve orda gelen sayfada bir bosluk var oraya good site yazın sonra onun ustunde
bir link var ona basın ve altındakinede aynısını yapın sonra alttaki butona basın ve 6$ hazır die yazı cıkar(tabi ingilizce)
diger linklerede bole yapın ve 27$ oluo hepsinde sonra linkler yenilenio bole bole yapıp 75$ yapın
75$ olunca paypal hesabına aktarıcaz aktarmak icinde Redeem Money bu yazıya basın sonrasındada aktarımı yapın..
not:calısmıo olmuo yalan hack felan die yorum yapmayın bende oluo kasamda 267$ para var

bide bu konuyu neden actın diyen olabilir charımızı soyucak felan diyende olabilir ama ben bunu sadece
verdigim linkten uye olursanız bana para gelio
tamamen bole ne hack var ne baska bi bide dedimki bostan yere para vermesin cocuklar dedim
o kadar olay bu