BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Millilerimiz kritik virajda

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 39

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Milli tekvandocular Servet Tazegül ve Nur Tatar, 2016 Rio Olimpiyatları'na doğrudan katılabilmek için Meksika'da kritik maçlara çıkacak.

Tekvandoda 2016 Rio Olimpiyatları'na doğrudan katılım için son organizasyon, 5-6 Aralık'ta Meksika'nın başkenti Mexico City'de yapılacak. Müsabakalara 8 olimpik sıklette en iyi 8 sporcu katılacak. 28 ülkeden 64 sporcunun mücadele edeceği Grand Prix Final Müsabakası'nda, Türkiye'yi Servet Tazegül ile Nur Tatar temsil edecek.
Müsabakaların ardından 2016 Rio'ya doğrudan gitmeye hak kazanan sporcular belli olacak. Olimpik sıralamada ilk 6 sıra içinde yer alan sporcular, doğrudan Rio vizesi alacak.
Servet avantajlı
Olimpik sıralamada 4. sırada bulunan milli sporcu Servet Tazegül, Rio yolunda büyük bir avantaja sahip.

Yedinci sırada yer alan Nur Tatar ise Meksika'da 6. sıradaki Çinli Hua Zhang'i geçerek 2016'ya doğrudan gitmeye çalışacak.
2016 Rio Olimpiyatları'na doğrudan gidemeyen sporcular ise İstanbul'da 16-17 Ocak'ta düzenlenecek Avrupa Kıtası Elemeleri'nde mücadele ederek, kota şansını devam ettirecek.
Grand Prix Final Müsabakası'nda bayanlar 67 kiloda mücadele edecek Nur Tatar cumartesi, erkekler 68 kiloda Türkiye'yi temsil edecek Servet Tazegül ise pazar günü tatamiye çıkacak. Milli sporcuların müsabakaları TSİ 21.00'de başlayacak.



139775.jpg


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst