Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

metin2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralmuhammet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

pylşm qzLLLL...

kutsama şeytan kulesinden mi düşüyoooo:O:O:O

bilmeyen varsa bunları artık

en iyi kasılma yerleri
1--5 lvl arası : köpek , yabani köpek , aç alfa kurt da rahatlıkla kasabilirsiniz
5--15 lvl arası : ayı kaplan kurtların bol oldugu yerlerde kesinlikle yatmadan lvl alabilirsiniz
15--20 lvl arası : yavaş yavaş hayvanlardan yeminlere geçebilirisniz beyaz kaplan aç beyaz kaplanların oldugu yerlerdede rahatlıkla kasabilirsiniz 18 zırhını giydikte sonra yeminler sizi çok iyi kasacaktır
20--34 lvl arası : Yabani lere geçme zamanı geldi diye düşünüyorum 25e kadar fazla slotların olmadıgı yerlerde kasabilirsiniz 25 den sonra slotların bol oldgu bölgelerde çok rahat lvl atlayabilirsiniz
34--42 lvl arası : Gelelim buraya çöle geçmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 42 ye kadar slotların bol oldugu yerlerde kasasbilirsiniz
42--48 lvl arası : Eger tek başına kasıyorsanız şeytan kulesini öneririm hem slot bollugu hem düşecek item ve şansınız yaver giderse kutsamalarla ekonominizede katkıda bulunacaktır eger kendiniz zor kasıyor iseniz kesinlikle Vadi--So öneririm oralarda kesinlikle party bulabilirsiniz
48--78 : lvl arası : Eger ep sıkıntınız yoksa exp yüzügünüzde mevcutsa 2.kata çıkıp ilk odalardaki slotları kesebilirsiniz geçrekten harika exp bonusu verecektir 60dan sonra bide en az +8 61 kalkanınız varsa pençe örümceklerde kasma zamanı gelmiş demektir
Eger ep alamıyorum diyorsanız soda kaasabilirsiniz buna ek olarak
Örümcek zindanı 1. dede kolaylıkla kasabilirsiniz 61 e kadar
78+ : 78 lvl ve üzeri içinse kızıl orman önerim zaten kızıl ormandan başka kasacak yerde yok

78+da kızıl ormandan başka kasacak yer yok demen bence çok yanlış ejderhaların yanındaki aç kaplanları 71 lwl ve onların yanındaki 80 lwllikleri unuttun galiba ateş diyarına gitte gör adını unuttum ama ateş diyarı diye biyerdi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri