Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar NO ip duct Programı ile artık gm lıqler gıtmeyecek!
Sabit ip serverlerde bir çok arkadasımızın sorunu modem kapatılıp acılınca gm lıqlerın gıtmesı ve tekrar reboot atmak zorunda kalmalarıydı ama bu soruna artık dur diyorum:
Sonra programda sol üstte 1. secenege tıklayın preferences seçenegine tıklayın
ve run on startup a tık yapın. artık proogram windows basladıgı andan itibaren acık olacak kapatmak istediginizde run on startupa bir tık daha yapın ve program daha acılmasnxS
Artık bir repi haketmişimdir
): ++:ka19:
Sabit ip serverlerde bir çok arkadasımızın sorunu modem kapatılıp acılınca gm lıqlerın gıtmesı ve tekrar reboot atmak zorunda kalmalarıydı ama bu soruna artık dur diyorum:

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresine hemen üye oluyoruz oldukdan sonra msn ye aktifleştirme geliyor onu yapıyroruz üye yaptıktan sonra bir sayfa cıkacak windows linux vb.. yzar işletim sisteminiz hangisi ise ona tıklayın ve indirin programı inidrince giriş yapın ve bir sabit ip oluşturun..Sonra programda sol üstte 1. secenege tıklayın preferences seçenegine tıklayın
ve run on startup a tık yapın. artık proogram windows basladıgı andan itibaren acık olacak kapatmak istediginizde run on startupa bir tık daha yapın ve program daha acılmasnxS
Artık bir repi haketmişimdir
): ++:ka19: