HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sivasspor karşılaşması için deplasmana götürülen Felipe Melo, maça saatler kala belindeki ağrıları sebebiyle kadrodan çıkarılmıştı.
Tecrübeli futbolcunun tedavisine hemen başlandığı ve Kayseri Erciyessporla oynanacak maçta büyük ihtimalle görev yapacağı bildirildi. Alınan bilgiye göre Brezilyalı yıldızın, geçmişte de belinden çok önemli olmasa da bazı ağrılar çektiği ve bunların sonucunda böyle bir sıkıntı çektiği ifade edildi.
Sağlık ekibinin, Meloyu çok kapsamlı bir taramadan geçirdikten sonra, belindeki ağrıları geçirmek için en doğru tedavi yöntemini uygulayacağı bildirildi.
Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlunun da, tecrübeli futbolcusunu Erciyes karşılaşmasında kullanıp, Fenerbahçe derbisine onu, en iyi şekilde çıkarmanın planlarını yapıyor. Melonun da, şimdiden derbi havasına girdiği ve takım arkadaşlarını motivasyona başladığı konuşuluyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
