Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TurkSPEED Güvenilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metehan655
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 926

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

quote_icon.png
xlale1 Nickli Üyeden Alıntı

turkspeed önermem satın almadan önce destekler süper alındıktan sonra destekleri kötü!

birader ismin gibi kendinde lalesin lan adamlarla ben şuan çalışıyorum adamlara 2 kere format atın dedik adamlar hiç bişiy demeden attılar adamlara gecenin 3 4 ünde mesaj atıyorus cevap alıyorus.
sen hayırdır ?

Size Sorunsuz olarak Serveriniz teslim edildi filesimdeki yazıları değiştierebilemiyim deseniz zaten yardımcı olunurdu Ancak direk Formatlama işleminde bulundunuz Formatlama yapıldı ve başka bir files Kuruldu Ondada bir sorun buldunuz suanada kadar +90 dan fazla Metin2 Sunucusu bizde barınmaktadır ve her hangi bir sorun olmuyorda sizdemi oluyor Acaba Ayret birşey.

Sadece fileslerinizde hata var diyorum ve test etmişimdir diğer bütün bilişimleri gezip gördüm putty seçeneklerinde kendin files kurabiliyorsun ama nedense bi tek sizin puttyde görmedim. İlk önce sizden emek files v2 aldım yaşadığım sorunlar.
0- Bazı alanlarda çin yazısı örnek beceri alırken.
1-Başlangıcta verilen thorun yüzüğü calısmıyor + bilgi vermiyor
2- At çağırınca alttan Kare şeklinde cizgi çıkıyor.
3- GM Kodlarında yazdığım sandık kodları bi kaç sandık calısmıyor.
4-
http://i.hizliresim.com/aMaaZz.png aldığımda putty seçeneğinizin hali.
5- Satın alma aşamasında autopack işaretlemiştim teslim edilmedi 1 gün sonra teslim edili üstelil V5 Şeklinde V6 istemiştim teslim edilmedi
6 11.12.2015 20:00 gibi aralarda aldığımdan beri hayrını görmedim. Bu tür hatalar yüzünden sorunsuz diyorsunuz v2 files tanıtımda ama gördüğünüz gibi http://i.hizliresim.com/gVGvLR.png sizde oynaylıyorsunuz birde biz karışmadık filescimiz böyle yaptırdı diyip satışa cıkarıyorsunuz v2 filesi alanlar bu sorunu görenler ''boşwer diyorlardır'' ama ben sorunsuz olarak tanıtılan şeyde niye sorun yaşayayım?

Bu arada formatlama işlemi diyorsunuz onu 1 kez istedim index yedeği almamamdan dolayı.
Sizden istediğim filesimin değiştirilmesi puttyy seçeğimde olaydı ben hallederdim sizide bu kadar meşgul etmezdim.

quote_icon.png
xlale1 Nickli Üyeden Alıntı

turkspeed önermem satın almadan önce destekler süper alındıktan sonra destekleri kötü!

birader ismin gibi kendinde lalesin lan adamlarla ben şuan çalışıyorum adamlara 2 kere format atın dedik adamlar hiç bişiy demeden attılar adamlara gecenin 3 4 ünde mesaj atıyorus cevap alıyorus.
sen hayırdır ?

Sen neyin kafasındasın bilader? üslubunla takıl gerçi ''Erkekliği klavyeyle yapıyorsun'' Ona birşey diyemem
Soruna gelecek olursak formatlama işleminden bahsetmiyorum ''TurkSpeed'' Putty seçeğinde files değiştirme seçenkleri olaydı ticketle bu kadar kolay bir işle onları meşgul etmezdim diğer bütün bilişimlerin putty seçenklerinde files değiştirme hakkına sahipken bunda neden yok? Emek v2 sürümde hatalar mevcuttur alacak olanların dikkatine Berk bey kardeşimizde onayladı.
http://i.hizliresim.com/ZQqj73.png

Son düzenleme:
Sen neyin kafasındasın bilader? üslubunla takıl gerçi ''Erkekliği klavyeyle yapıyorsun'' Ona birşey diyemem
Soruna gelecek olursak formatlama işleminden bahsetmiyorum ''TurkSpeed'' Putty seçeğinde files değiştirme seçenkleri olaydı ticketle bu kadar kolay bir işle onları meşgul etmezdim diğer bütün bilişimlerin putty seçenklerinde files değiştirme hakkına sahipken bunda neden yok? Emek v2 sürümde hatalar mevcuttur alacak olanların dikkatine Berk bey kardeşimizde onayladı.
http://i.hizliresim.com/ZQqj73.png
Yazı her hangi bir hata değildir size rootlar verildi zaten düzenleyebilirisinizde Thorun Yüzügüne gelirsek Sağ tarafta menüden kullanabilirsiniz onu

Puttyde files değiştirme sh'si olmaması > Fileslerimizin çalınmasını Önlemek içindir.

Ayrıca size teslim edilirken o süre Kurulum süreside eklenilip Ek süre Ürününüze eklenmiştir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri