noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

yüksek fps düşük performans

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ezolor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 431

ezolor

Level 4
TM Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar

Asus notebook um var özellikleri i7-4700HQ CPU @2.40GHZ 12gb ram Geforce gtx 850m

Aleti ilk çalıştırdığımda herşey normaldi CS GO LoL gibi oyunları full grafikte zorlanmadan çalıştırıyordu
Sonra virüs girdi fabrika ayarlarına döndermek zorunda kaldım
Şu an oyunlarda fps im düşük değil ama kasıyor gibi yani takılma filan olmuyo mesela elektrik teli tırtıklı bi şekilde yada mouse ı hızlı bi şekilde sağ sol yaparsam görüntü ortadan parçalanıp kayıyo , tellerin boşlukları nerdeyse görünmez halde bi tutukluk var anlayacağınız
FPS de sıkıntı yok ama 150- 200 ün altına düşmüyo yinede kasıyo havası var
NVDIA Denetim masasından gerekli ayarları yaptım 850m i kullanmasını seçtim vesaire
Driver lardan olduğunu düşündüm ama bilgim olmadığı için size danışıyorum

not: Defalarca araştırdım internette çözüm bulamadım son çare konu açtım kusura bakmayın

Başlat çalıştır'a msconfig yaz.Oradan hizmetler bölümüne gel.Tümünü Etkinleştir tıkla.Daha sonra Tüm Microsoft Hizmetlerini gizleye tıkla.Oradan Tümünü Devre Dışı Bırak de.Uygula deyip tamam de.Yeniden başlat.İşlem tamamdır.Büyük ihtimal sorunun çözülür.Çünkü arka planda çalışan gereksiz uygulamalarda sistemini yavaşlatıyor olabilir.

Ayrıca sürücülerinin güncel olduğundan emin ol.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri