farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Efsane Coder //FrageR// Maç CFG ile Geri Döndü!!!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan FrageR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra c.s 1.6'da sizlere çok özel bir cfg hazırladım.Bu cfg her bilgisayarda farklılık gösterebilir ve bazı sorunlar olabilir ama ben bu configi ideal bir bilgisayar için özel ayar ile hazırladım.




Tamamen kendi yapımımdır.Başka yerlerde paylaşırken dikkat ediniz!!!!




Genellikle maçlarda ve bazı pro sunucularda kullandığım cfgdir.Yani şuan kendim bile kullanıyorum.






Defaulttur,öyle alias gibi saçma komutlar yoktur.


Farkı hissedersiniz.


Kullanım: RAR'ın içindeki dosyayı çıkartın. config.cfg ve userconfig.cfg adlı iki dosyayı C.S 1.6'nın kurulu olduğu klasördeki cstrike klasörüne atın.NOT: Bu arada belirttiğim klasörde başka .cfg uzantılı dosya varsa silin.Sonra oyuna girin.Cfg kendiliğinden aktif olacaktır.Eğer olmazsa konsolu açıp exec config.cfg yazın.




ÖNEMLİ NOT: Bazı serverlarda otomatik ayarlar olduğu için her servera girmeden önce veya her map değişince servera bağlanmadan önce cfgyi aktif edin.


ÖNEMLİ NOT 2 : Bu config sadece maç ve bazı pro serverlarda iş görür.Jail, Deathrun .vb yerlerde bu config ile oynamayınız.


LİNK:


Virus Total: Virus totale koydum ama bir hata aldım.Nedenini bilmiyorum ama cfg kullanmayı bilenler virus ile karşılaşmaz böyle bir dosyada.


Bir sorun olursa yorum olarak belirtebilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst