BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Clash of Clans - Diamond Generator

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hkmby321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 841
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

selam arkadaşlar,
İnternette bir sürü neüdüğü belirsiz diamond generator var ama geçtiğimiz günlerde mpgh'de yayınlanmış birtane buldum ve kaybolmadan sizinle paylaşmak istiyorum. Bu yöntem rootsuz ve rootlu telefonlarda çalışmakta.

screenshot.jpg

Ben denenim, çalışıyor! (fark edilmemek için azar azar basmalısınız) Şimdi size anlatacağım.
Programın hesabınıza connect olamdan önce istediği bir kaç bilgi var. Bunlar hesabınız için güvenlik sorunu teşkil etmeyeceğinden ID ve google playstore a kayıt olduğunuz gmail adresinizi yazmanız gerekir. Şifre falan istemediği için sorun yok. (telefonunuzun ayarları aşağıdaki gibi olmalı, gelen mesaja onay vermeniz gerek)

screen.jpg

Oyunu oynadığınız telefon yazılımını sağ taraftan seçmeyi unutmayın. Diamond miktarı malum, zaten karakter sınırı mevcut, istesenizde abartamassınız.

Generate dediğiniz zaman ilgili Google playstore gmail adresinizin kurulu olduğu telefona gelen yükleme ayarlarını yapın. Oyuna girdiğiniz zaman harcanabilir elmasları göreceksiniz.

screen_Shot_Sms.jpg

Dosya adresi:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri