Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Jacquies 10 - Evondres 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 784

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADASLAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM AMA KONUSMANIN YUKARSINI CEKMEMIS Carıssa BANA OYLESINE ATALIM DEDILER KEMERSIZ FELAN ATTIK VE 10 EL ATMADIK EVET MA 5-2 VEYADA 6-2 FELANDI SKOR U SAYMIYORDUK BILE VS SONUNDA GIDICEM DEDIM BURAK SON 1 EL DEDI AYIP OLMASIN DIYE ATTIM SONRADANDA BUNU YAPTILAR INANMIYANLAR 0531 699 06 37 WHATSAPTAN MESAJ ATSIN RESIMLERI ATIYIM. -Evondres

Moderatör tarafında düzenlendi:
ARKADASLAR HEPINIZE TESEKKUR EDERIM AMA KONUSMANIN YUKARSINI CEKMEMIS Carıssa BANA OYLESINE ATALIM DEDILER KEMERSIZ FELAN ATTIK VE 10 EL ATMADIK EVET MA 5-2 VEYADA 6-2 FELANDI SKOR U SAYMIYORDUK BILE VS SONUNDA GIDICEM DEDIM BURAK SON 1 EL DEDI AYIP OLMASIN DIYE ATTIM SONRADANDA BUNU YAPTILAR INANMIYANLAR 0531 699 06 37 WHATSAPTAN MESAJ ATSIN RESIMLERI ATIYIM. -Evondres

Dilersen diğer videolarıda atabilirim lütfen konuda tartışta yaratmayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lütfen dıger vvıdyolarıda at yaşam kutsaması basmadan once bısey denıyorum bak dedıgımı felan herseyı at dıger vıdyoları at beklıyorum ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri