Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ağustos 2015 Anti-Virüs Program Testleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeaDSHoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 204

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Belki Çoğumuzun Bilgisayara Anti-Virüs Programı Yüklerken Hangi Anti-Virüs Programını Secmeliyim Konusuyla Karşılaşmış Olabilirsiniz Herkez En İyi Korumayı Sağlayan Anti-Virüs Programını Tercih Edecektir Diye Tahmin Ediyorum Ama Kulakdan Duyma Sözlerle En İyi Anti-Virüs Programın Hangisi Olduğunu Kararlaştıramayız O Yüzden Sizlere Ağustos Ayının Anti-Virüs Program Testini Paylaştım

1-14464829298459.png

Koruma-Performans ve Kullanılabilirlik Olarak 3 Dalda Test Edilmiş Anti-Virüs Programları

Gördüğümüz Kadarıyla 3 Daldada Birinciliği Bitdefender İnternet Security Lider Olarak Gözüküyor

Bitdefenderi Hemen Arkasından Takip Eden "Kaspersky Lab İnternet Security" ve "McAfee İnternet Security" Gayet İyi Sonuçlar Almış Teste Göre Bu Ay "McAfee" Koruması "Kaspersky"dan Yarım Tık Fazla Puan Almış

Dikkat Cekenlerden Biride "Panda Security Free" Antivirus Ücretiz Olduğu Halde Koruma ve Kullanıla Bilirlikte Tam Puan Almış

Testin En Düşük Koruma Puannı Alan Anti-Virüs Programları İse "Microsoft Security Essentials" ve "Comodo İnternet Security"

Yukardaki Test Sizin Anti-Virüs Program Seciminde Yardımcı Olacakdır Diye Tahmin Ediyorum
.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri