bars472 Level 17 Katılım 30 Eyl 2010 Konular 1,961 Mesajlar 11,049 Online süresi 18g 32176s Reaksiyon Skoru 1,615 Altın Konu 0 Başarım Puanı 359 TM Yaşı15 Yıl 6 Ay 25 Gün MmoLira 9,672 DevLira 0 2 Kas 2015 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Merhaba arkadaşlar, Bugün size Point Blank'e üye olmayı anlatacam. 1.adım Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. adresine giriyoruz ve oradan KAYIT OL bölümüne tıklıyoruz. 2.adım Karşınıza çıkan bölümü doldurmanız gerekmektedir.(e-mail doğru veriniz.) 3.adım Her şeyi doldurduktan sonra tamam a tıklayın eğer doğru yapmışsan böyle bi mesaj alınırız . 4.adım size doğrulama mesajı gelecek e-mailinze girerek onaylamanız lazım 5.adım onayladınız zaman size TEBRİKLER diye bi mesaj gelecek böylece kayıt olmuş olurunuz.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Merhaba arkadaşlar, Bugün size Point Blank'e üye olmayı anlatacam. 1.adım Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir. adresine giriyoruz ve oradan KAYIT OL bölümüne tıklıyoruz. 2.adım Karşınıza çıkan bölümü doldurmanız gerekmektedir.(e-mail doğru veriniz.) 3.adım Her şeyi doldurduktan sonra tamam a tıklayın eğer doğru yapmışsan böyle bi mesaj alınırız . 4.adım size doğrulama mesajı gelecek e-mailinze girerek onaylamanız lazım 5.adım onayladınız zaman size TEBRİKLER diye bi mesaj gelecek böylece kayıt olmuş olurunuz.