mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Hikaye Ekle

Metin2 PVP 40k Files item_proto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omurcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 712

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar . 40k Files kullanan bir serverim var . navicatten bir kılıcın saldırı değeri vs tüm özelliklerini değiştirebiliyorum ve oyuna ekleniyor bu özellik . fakat bu özellik oyunda görünmüyor . bunun için locale_tr deki item proto yu düzenle fln gibi konular oldu . item protoyu ne yaptımsa açamadım sonunda 40k filesler için bir açma programı buldum bu sitede "zagre" adlı bişey 3 adımdan oluşuyo fln evet sonunda açtım item protoyu değişikliğimi yaptım kaydettim packime attım . herşey çok güzel ama . oyuna girişe geldiğimde karakter ekranına kadar geliyor oyunun alt bar ilerliyo doluyo güzelce ama tam dolması bitip oyuna gireceği zaman oyun kapanıyor ?

1 haftadır denemediğim yöntem kalmadı çözemedim ben bu işi .

hiçbir hesapla girmiyor oyuna zaten char 1. köyde bırakıyorum her zaman 40k files editlemede bir sıkıntı var bence . 40k filesli serveri olum item proto editleyen ve olumlu sonuç alan biri bana ulaabilir mi ? oyunun sadece login ekranını bile değişince aynı şey oluyor .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri