bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Kim aktif,Profil Hit'i

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Profile kim bakmış,toplam hit(toplam kac kişi profiline bakmış,son bakanların isimleri) şeklinde olsa fenamı olur ?
Bu eklenti forumu yavaşlattığı için kaldırıldı (Diye biliyorum)

Kardeş hız problemi yaratıyormuş birde ben söyleyeyim dedim, daha ne demeli çok net açıklamış arkadaşlar kitliyim istersen? Bravo :005:

- Eklenti değilde vbulletin'in kendi sisteminde olan bir şey bunlar 3.8.4 sistemi kullanan forumlarda çok net göze çarpıyordu zaten atıyorum ozcan110r "adminin profiline bakıyor" gibisinden. Ayrıca profil görüntüleme sayısında kasma yaratıyor denildiği için kaldırılmış deniliyor, doğrudur ama şu şekilde olabilir; kim ziyaret etti kısmını kaldırıp sadece görüntüleme sayısı konabilir (bu kasmaz herhalde mesaj sayısı artması gibi bu sayıda sürekli artacak sonuçta) ayrıca kim şuanda online kısmından söz edilmiş, (buda forum kasmasıdır, daha öneri vereceksen forumun kasmasını düşün önce kardeşim, bu öneriler foruma fazla patlatacaksın bizi herhalde (bu ufak şeylerde kasacaksa vay anam vay)) Benim önerim: bu kısımda çok kişi görünebileceğinden forum stabilitesine zarar verecek ve imleç çok küçüleceğinden eklenmemesi daha iyi olur..

- Şu öneriyi değerlendirmek yerine sadece işin kolayına kaçıp neden kaldırıldığını söyleyen arkadaşlardan hız problemini aşmamız için ne yapmamız gerekli onun içinde bir düşüncede onlar söyler iseler çok iyi olur, çünkü tüm düşüncelere ihtiyacımız var.. (Bu önerileri almamız içinde önce kafamızdaki hız problemini çözelim)

Kendi düşüncem bir yana önerin için teşekkür ederim; Güzel olur aslında bu dediklerin, bir renk katar gelirse sağolasın.. :) :)

Kardeş hız problemi yaratıyormuş birde ben söyleyeyim dedim, daha ne demeli çok net açıklamış arkadaşlar kitliyim istersen? Bravo :005:

- Eklenti değilde vbulletin'in kendi sisteminde olan bir şey bunlar 3.8.4 sistemi kullanan forumlarda çok net göze çarpıyordu zaten atıyorum ozcan110r "adminin profiline bakıyor" gibisinden. Ayrıca profil görüntüleme sayısında kasma yaratıyor denildiği için kaldırılmış deniliyor, doğrudur ama şu şekilde olabilir; kim ziyaret etti kısmını kaldırıp sadece görüntüleme sayısı konabilir (bu kasmaz herhalde mesaj sayısı artması gibi bu sayıda sürekli artacak sonuçta) ayrıca kim şuanda online kısmından söz edilmiş, (buda forum kasmasıdır, daha öneri vereceksen forumun kasmasını düşün önce kardeşim, bu öneriler foruma fazla patlatacaksın bizi herhalde (bu ufak şeylerde kasacaksa vay anam vay)) Benim önerim: bu kısımda çok kişi görünebileceğinden forum stabilitesine zarar verecek ve imleç çok küçüleceğinden eklenmemesi daha iyi olur..

- Şu öneriyi değerlendirmek yerine sadece işin kolayına kaçıp neden kaldırıldığını söyleyen arkadaşlardan hız problemini aşmamız için ne yapmamız gerekli onun içinde bir düşüncede onlar söyler iseler çok iyi olur, çünkü tüm düşüncelere ihtiyacımız var.. (Bu önerileri almamız içinde önce kafamızdaki hız problemini çözelim)

Kendi düşüncem bir yana önerin için teşekkür ederim; Güzel olur aslında bu dediklerin, bir renk katar gelirse sağolasın.. :) :)

Asıl ben teşekkür ederim :) dediğin gibi yazdıklarıma sebepler bulana kadar çözüm üretmek daha mantıklı olur.Herşeyin bir çözümü var artık.Bir öneri olarak algılamayın bunu, sadece bir fikir: Forumda örneğin elym2 Bu bolumun detayları gözükmesin.Genel bir adı olsun ona tıkladığımız an kategorilendirme başlasın.Yahut çok kasıyor diyorsanız sadece girdiğimiz kategorinin alt kısmında bu bölümde olanların(o an aktif olanlarin) isimleri yazabilir öneri benden taktir sizden

Söylediğin şeyler önceden forumda olan şeyler. Fakat maalesef sunucu kaynaklarını çok yoğun kullandığı için kaldırmak durumunda kaldık. Maalesef ki açmak gibi bir planımız yok. Söylediğin şeylerin tamamı forumu yavaşlatacak özellikler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri