HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anladım. Fiyatlarınıza baktım uygun. Yukarıda yazdıklarımı Türkmmo eşliğinde kabul ediyormusunuz? Ayda 1 kere 2 ayda 3 kere kesimler olur fakat haftada 1 sorun cikicaksa parami iade alırım kendinize güveniyorsaniz anlaşalim.
1 kesinti bile olmayacak diyorum
Kesinti yaşamazsınız merak etmeyin.kardesım bu turkmmoyu ben bılmem sırf bu netmarlıse sıkayet acmak ıcın geldım sıtelerınde 100 de 100 koruma yazıyor en ufak bır saldırıda sıte cokuyor satıs oncesı cok ılgılıler anında cevap verıyolar satıs sonrası 2 gun oldu hala tıckete bakan yok kendı konularındada musterıler soyluyor ılgılenın falan dıye sımdı cok guzel konusurlar ılgı alakayı eksık etmesler hersaman kendılerını haklı gosterırler butun sıkayet konnularında kendılerını haklı gostermısler ya adamın 500 onlınesı gıtmıs heryere reklam vermıs beyfendı kendısını haklı gosterme ugrasında sakın dıyım 200tlne yasık sımdı bana msjımı alıntı yapıp bırkac sey sacmalıcaklar bırasdan bunlar hakkında sıkayetımı acacam bana ınanmayıp bunlardan sv alırsan nolur bana sv lınkını at en ufak bır saldırıda cokecegını sana gosterıyım yada netmarlısten alınma bır server at sımdı gozunun onundede kapatabılırım yalancı adamlara ınanmayın nolursunuz
Şikayet için geldiyseniz şikayetinizi bekliyorum. İlk mesajınızı yazmışsınız. İkinci mesajınız şikayet olmalı. Nerde göremedim açıkçası. İp taraması için şikayeti gönderdim.
1 kesinti bile olmayacak diyorumKesinti yaşamazsınız merak etmeyin.
bunu kabul ettiniz diye onaylıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)