HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa arkadaslar kendi emegimle yapmis oldugum leqendynin paylasmis oldugu fikesin full packi isteyenler ö.m den ulasabilirler gerekli tum bilgiler verilcektir.
Hic bir karsilik istemiyorum sadece arayan arkadaslara yardimci olmak istiyorum bende cok aradim en son saltanat , lordmt2 gibi serverlden zirhlari ve silahlari alip ekledim packa simdiden hayırlı olsun diyorum iyi forumlar
Hic bir karsilik istemiyorum sadece arayan arkadaslara yardimci olmak istiyorum bende cok aradim en son saltanat , lordmt2 gibi serverlden zirhlari ve silahlari alip ekledim packa simdiden hayırlı olsun diyorum iyi forumlar
Madem ücretsiz vermek istiyorsunuz , bölümde paylaşabilirsiniz packı özel mesaj vs. gerek yok.Sa arkadaslar kendi emegimle yapmis oldugum leqendynin paylasmis oldugu fikesin full packi isteyenler ö.m den ulasabilirler gerekli tum bilgiler verilcektir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...