- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sa beyler benim bir sorunum vardı öncelikle ben burda yeniyim bi hata yaparsam söyleyin. evet ben metin 2 yi yüklemek için sitesinden setupu indiriyorum ordan gameforge çıkıyo açıyorum nereye kurucağımı soruyo bende d ye kuruyorum örneğin kur a basıyorum böyle bir hata veriyor :" İç hata:Failed to expand shell folder constant localappdata" işte böyle bir hata veriyor bilgisayarımda virüs prgramı yok zaten yükleyemiyorum bilgisayarıma virüs bulaşmış painti bile indiremiyorum. bu sorunlar karşılaşan varsa veya neden olduğunu bilen varsa söylesin lütfen...
- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,719
- DevLira
- 0
uygun bölüme taşındı..bu bölümde cevabını bulabilirsin
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
sa beyler benim bir sorunum vardı öncelikle ben burda yeniyim bi hata yaparsam söyleyin. evet ben metin 2 yi yüklemek için sitesinden setupu indiriyorum ordan gameforge çıkıyo açıyorum nereye kurucağımı soruyo bende d ye kuruyorum örneğin kur a basıyorum böyle bir hata veriyor :" İç hata:Failed to expand shell folder constant localappdata" işte böyle bir hata veriyor bilgisayarımda virüs prgramı yok zaten yükleyemiyorum bilgisayarıma virüs bulaşmış painti bile indiremiyorum. bu sorunlar karşılaşan varsa veya neden olduğunu bilen varsa söylesin lütfen...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunu kurabilirsiniz sıfırdan temiz ve sorunsuz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)