[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

ballbasket2015'te dev buluşma!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 71
Yeni sezonda Darüşşafaka Doğuş forması giymeye hazırlanan milli basketbolcu Semih Erden, antrenör Ertuğrul Erdoğan ve ekranların sevilen ikilisi İsmet Badem ile Murat Murathanoğlu'nun konuşmacı olduğu organizasyon, Sport2000 mağazasında düzenlenen kokteyl ile başladı.

Halka açık panel ile devam eden dev buluşmayı, basketbol dünyasının ve spor medyasının önemli isimleri de takip etti. Milli basketbolcu Semih Erden, sempatik tavırları ile günün yıldızı olurken, gençlere 'asla pes etmeyin' tavsiyesinde bulundu. Yıldız oyuncu, kendisinin Ülker altyapısında basketbola başladığını ancak beğenilmeyip gönderildiğini, yine de pes etmediğini ve Darüşşafaka'da yeniden mücadeleye girerek bugünlere geldiğini anlattı.
Fenerbahçe Ülker formasını büyük bir gururla giydiğini de ifade eden Semih Erden, geçen yıl fazla süre almamasının nedeni sorulduğunda, "İnanın bir oyuncunun yapabileceği her şeyi yaptım, çok çalıştım. Süre aldığımda elimden gelen çabayı da gösterdim ama sonuçta takımın bir antrenörü vardı ve Obradovic'in kararı bu yönde oldu" dedi.

fft104mm3892888.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri