kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

%100 ddos koruması olan bi hosting arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sabansert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 677

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

referansların hepsi webyayim' a ait ve webyayım ' da biziz sitemizde footer ve webyayım bayisine gelirseniz bizimle görüşebilirsiniz teşekkürler :)
@asdasdasddj ; rankı alınması gerekıyor bu durumda

Moderatör tarafında düzenlendi:
@asdasdasddj ; rankı alınması gerekıyor bu durumda

Sizler Turkmmo'yu basit bir yapı zannediyorsunuz sanırım?
-Turkmmo bilgisi dahilinde, ortak kararlar alınarak webyayımdan rank alındı ve guzelsunucum webyayım bayisi olarak devam edip satış yapması için gereken evraklar hazırlandı.
Ayrıca biz şahıs firması değiliz, Kurumsal Bir firmayız, Nasıl ki TTnet Süperonline Türkcell Avea gibi kurumsal firmalar var ise ve onların altında firmalar barınıyorsa bimcell fenercell vb. aynı o sistem yasaları tüm detaylarıyla ezbere bilmekte ve uygun şekilde temel atmaktayız. Yaş ortalaması 10 ila 18 değilde, 18-42 olduğunu belirtmek ve webyayımın büyük bir firma olduğunu bildirmek isterim...

Öncelikle herkeze iyi forumlar.

350-400 Lira bütçem var. Max 500 olabilir.

Daha önceli serverlerimde onlinem hep +500 üzerinde oldu ve bilişimlerden kaynaklanan sorunlardan yada aldığım saldırılardan dolayı kapattım.

Bana türk yada yabancı bildiğiniz sağlam bir host önerebilecek varmı ? Boş olarak makina alıcam. Yada kendine güvenen türk bilişimi varsa ilgilenebilirmi. Firewall felan kurup bırakıyor çoğu bilişim ama firewall felan ddosu etkilemiyor. 34 - 40 farketmez her türlü gameye bende firewall kurup düzenlerim.

Lütfen sadece bilgisi olanlar cevap yazsın :)
sunucuhizmeti önerebilirim kardeşim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri