Girin içeri !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PcCaNaWaRı_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcCaNaWaRı_

Level 6
Konular
81
Reaksiyon Skoru
116
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
143
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bi şey sormak istiyorum buradaki arkadaşlara... "Tüm kodları bilirim VPS'de GM olurum" hemen hemen hepsi bunu yazmış. Arkasındanda tabiki en az 15 hamachi gm'ligi en az 5 tane vps gm ligi falan...

Ya arkadaşım bana ne sizin kodlarınızdan VPS ' de siz kod mu kullanacaksınız ? Ne diye item shop açılıyor o zaman siz player'lara item dağıtın diye mi ?

Ayrıca 15 tane hamachili serverlarda gm lik yapanlara sesleniyorum 3-5 kişiye gm'lik yapmak (vps olayları çoğununki yalan olduğu için bilemezler) yüzlerce kişiye hatta binlerce kişiye gm'lik yapmaya benzemez. Sadece serveri olanların vaktini çalıyorsunuz başka bi şey değil. Kirlilik yapıyorsunuz başka bi şey değil. Sizin gibiler yüzünden gerçekten başarılı olan kişiler de yalancı muamelesi görüyor.

Bu bölüm 3-5 tane çoluk çocuk kendilerince eğlensin, gm olsunlar diye açılmadı. Gerçekten gm'lik yapmak isteyenler var ve GM sıkıntısı yaşayan çok kişi var. Lütfen onları meşgul etmekten vazgeçin...

Umarım ki bu yazdıklarım fikirlerinizi biraz da olsa değiştirir...

senİ tebrİk edİyorum Çok İyİ bİr konuya deĞİndİn gerÇekten senİn dedİĞİn gİbİde vakİt harciyorlar ÇoĞu kİŞİ adamin bİrİ 7/24 on'um dİyo bİrİde 22 saat on'um dİyo olurmu sİzce bÖyle bİrŞey. . !

Wolkan O Bildiğin Sifrede Benim Demi

Katılıyorum

valla bende derdim 7/24 onlinem ama demeden buralara geldim yalanla dolanla biryerlere gelinmez sen desen belki 7 saat oyuna ayırabilcem bu bile çok iyi bir süre 22 saat onsunda noluyo llahım ya yok hamacili serveralda 20 gmlik yapmış noluyo anca 2 kişi 3 kişi açık onlarada item veriyosunuz bundan sonra yeni kural koyucam şu 15 20 yerdew yaptım diyosunuzya altına hangi serverlarda yaptığınızı yazıcaksınız refarans gibi yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)