Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[İSTEK ] TempoMt2 Paneli İçerii...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadrazam3521
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aDEbD7.png

Copyright © 2015 | TempoMt2
Tüm Hakları Saklıdır. Kopyalanması ve paylaşılması durumunda hukuki işlemler uygulanacaktır.
Web tasarım TempoMt2 & Tüm Hakları TempoMt2 aittir. Tescilli Markadır.

HAK YEMEYİN. BİZZAT KENDİM ŞİKAYET EDERİM.

Tasarım TempoMt2'ye ait değil.Copyrights kısmını herkes rahatlıkla değiştirebilir

Varsa Elinde Olan PAylaşmaya Korkusu Olan Versin KEndı Elimle Paylaşıorum Ustteki Arkadaş Şikyet Ediorsa Etsin Umrumda Değil Telif Hakkımı Var Öyle Bir Saçmalık Olsaydı Saltanatmt2 Turkmmoyu Şikayet Ederdi Paylaşıldı Ve Tempo Mt2 Panelide Saltanat Panelinden Çıkma Sayılır Biraz Mantıklı Düşünseniz Yani Burada Korkaklık Deil Paylaşacak Olan PAylaşsın PAylaşamıorsa Versın Ben Paylaşırım

Tasarım TempoMt2'ye ait değil.Copyrights kısmını herkes rahatlıkla değiştirebilir

Bilemem kardeşim. Bu siteyi kendiniz bir başkasına yaptırmış ve satın almış olsaydınız bir başkası bu siteyi ücretsizce ele geçirmiş olsa ne hissederdiniz? O satın alan kişi konumuna koyun kendinizi. He eğer derseniz ki bu devirde kimse websitesine para ödemez o zaman bu siteyi kodlayan arkadaşın emeklerini düşününüz. Sizden anlayış rica ediyorum. Teşekkürler.

Bilemem kardeşim. Bu siteyi kendiniz bir başkasına yaptırmış ve satın almış olsaydınız bir başkası bu siteyi ücretsizce ele geçirmiş olsa ne hissederdiniz? O satın alan kişi konumuna koyun kendinizi. He eğer derseniz ki bu devirde kimse websitesine para ödemez o zaman bu siteyi kodlayan arkadaşın emeklerini düşününüz. Sizden anlayış rica ediyorum. Teşekkürler.

Haklısın ama bu gibi durumlarda panelin telif hakkı olduğuna dair kanıt olması gerekiyor.Çünkü panel dosyalarındaki index.php dosyasını açıp Copyrigths aratıp çok rahatlıkla değiştirebilirsin.Ayrıca konuda panel paylaşılması istenmiş panel paylaşılmamış.Panelin paylaşılmasını isteyen kişi de bu dediklerinden habersiz olabilir birde o yönden bakmak gerekir yoksa haksız yere suçlamış olursun :) Son olarak saltanatmt2.com.tr/anasayfa aynı paneli kullanıyor.TempoMt2'de SaltanatMt2'den tasarımı almış kodlama kısmını bilmiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri