Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Enerji Bugları Son Gaz Devam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Schze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Peki, teşekkürler. Şuanda pidgede bilezikteki enerji çalışmıyormuş (bende bilezik yok denemedim) sanırım haberiniz vardır bundan.

Düzelneme: Pidgede denedim enerji kristali yapmayı, 5lik enerji kristali de verdi - 3lük de verdi.

Teşekkürler bunun kontrolunu yapıcam.

1) Zümrüt bilezik ile Enerji kristalinin enerji bonusları aynıdır, Enerji kristali ile Zümrüt bileziği aynı anda kullanırsanız Zümrüt bileziğin üzerindeki Enerji dışındaki bonusların işlevi etkisiz kalacaktır. Bu şu demek oluyor, Zümrüt bilezik kullanmayacaksanız Zümrüt bilezik ile aynı efsunlara sahip yeni bir bilezik yapıp onunla beraber Enerji kristali kullanmalısınız. Bunun avantajı Enerjiyi Kristalden alıyorsunuz ve Başka bileziğe +1 Efsun seçeneği daha ekleyebiliyorsunuz

2) Enerji sisteminde alınabilecek en yüksek efsun bonusu %10 dur. Enerji %10 un üzerine çıktığında enerjinin etkisi %10 kadar etki gösterecektir, yani enerjiniz %50 bile olsa %10 kadar etki gösterecektir.

Yeni versionda %10 Enerji limitini kaldırdığımız için zaten bonuslarla ilgili problem yaşandı ve Enerjiyi kapatmak zorunda kaldık.

Kısaca Enerji Kristali ile Zümrüt bileziği aynı anda kullanmanızın hiçbir etkisi yok. Ya Enerji Kristali Yada Zümrüt bilezik kullanmalısınız.

Deneyip sizlere tekrardan ulaşacağım çünkü dün dediğiniz gibi aynı özelliklere sahip 2bileziğim var enerji basıp hpsini arttırıyorum. Zümrütü Denediğimde kılıç savım örnek veriyorum 100 ise Onu çıkartıp enerji bastığımda 97 oluyordu. Dün geceki bakımdan önce. Tekrar deneyeceğim. Siz demek istediğimi anlamış mıydınız?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri