Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Cs go Ani fps düşüşü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vahitserifsaglam1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncellikle herkeze merhaba, konunun yeri burası değilse affola.

Dell vostro 2520 model laptop var elimde, sonradan ram eklendi ve ssd takıldı. Şuanda pc özellikleri
işlemci: intel i3
ram : 10 gb
256 gb ssd disk
ekran kartı driver: Intel r hd graphics 3000

Sorunum oyunu bilgisayarın normal çözünürlüğünde ve orta ayarlarda 50-60 fps ile oynuyabiliyorum, ama arada sırada fps 10-20 e kadar düşüp geri düzeliyor, bu düşüş 1-2 sn gibi oluyor ama insanı oyundan soğutmak için yetiyor.

Yazılımsal olarak internetteki her fps artırma videosunu denedim, donanımsal olarakda laptop un içini(fanlar, işlemci) fln temizlettirdim ama hala aynı sorun devam ediyor, nasıl çözebilirim?

Not: ayarları düşürmem bir işe yaramıyor, en düşük ayarlarda bile bu düşüşler devam ediyor.

Aşağıdaki resim en düşük ayarlarda yaşadığım düşmeye ait.

6kZVR3.jpg

Vahit Kardeşim Öncelikle Merhaba

FPS işlemci ekran kartı ve ramlerin performansını bütün olarak değerlendiren bir değerdir. FPS deki ani düşüşlerin kaynağı genel olarak işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklıdır kasalı bilgisayarınız varsa iyi bir soğutucu sistemle; bu güçlü bir fan veya işlemciye takılabilecek iyi bir soğutucu ve en önemlisi termal macun kullanımıyla bu sorunu kesinlikle çözersiniz.Eğer Bu işlemi Yapamıyorsanız Aşağıdaki işlemleri yaparak sorunu gidermeye çalışın

1 - Laptop , Masaüstü vs. bilgisayarınızın fanı ve içini temizliğini yaptırmanız lazım
2 - Cs:GO İçin minumum sistem gereksinimlerini karşılaması lazım Bilgisayarın ;
Counter Strike Global Offensive Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP
İşlemci: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (veya daha iyisi) ya da AMD64X2 (veya daha iyisi)
Bellek: 1GB XP / 2GB Vista
Sabit Disk Alanı: En az 7.6 GB boş alan
Ekran Kartı: Ekran kartı en az 128 MB bellekli ve Pixel Shader 2.0b ile DirectX 9 uyumlu olmalıdır (ATI Radeon X800 veya daha iyisi / NVIDIA GeForce 7600 veya daha iyisi / Intel HD Graphics 2000 veya daha iyisi).
Ses: DirectX 9.0c uyumlu

3- Hala Sorununuz Varsa Bigisayarınızın Harddiski Dolmuştur. Boş Dosyaları Tenizlemekte Fayda Var

Ve Hala Sorununuz Gitmediyse :
Bu Linkten Sorunuzun %85 Çözümü Vardır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri