Kaynak ikonu

SaltanatMT2 Paneli Devrim 2021-01-15

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sorunsuz ve temiz panel Demo isteyen olursa veririm

yogun isten :d biz çalıyoruz da herşey açık html çekilen siteler 80 tl 0 dan servere göre çiz dersin 700 800 tl ama ben sana özel site çizip sonra css döküp php kodlayıp 80 tl ye satacam sadece hayal paşa bazı forumlarda sadece css 250 tl iken neyin kafasındasın şu panel senin sattın bir panel veya files olsa zırlardın benim yorumlarımı degiştirip bana tekrar atma bundan sonrada bu konuya yazıda yazmam ister skype dan ekle ister özel mesaj at söylenecek çok şey var ama ederin yok

Son düzenleme:

hırsız ve yalancı demişsin sırf bu yazın yüzünden yorum atma gereksimi duydum . yahu sen benim panelimi çalıp paylaşmadınmı ben sana inat elinde olan benim panellerimi sen paylaşma diye paylaşmadımmı buna rağmen bizmi hırsız oluyoruz senmi? electronic diye hesab açmışsın ulaşamayacağımı sanmıştın o zamanlar ulaştığımda sen extazy'misin nasıl ulaştın diye ağlayan bebektin . . birde demişsin ya riosa gaming'e benden önce sen toz olursun diye sen kimsinki ? yahu seni ben tanıyışım hırsız diye tanıtım . hırsız diye ekledim küfür atarak ekledim öyle bir kişiliksin ne diyim ben sana sen gidip adama saldırıyorsun

ve 2 . yorumun hakkında

ağzımız var ama boş insanlara yok . ben 14 15 yaş çocuklar ile ne uğraşacam. ha bir şey çıkacağıda ortada çünkü telif hakkı var sadece zamansız paylaştı bu şahıs . ve bayramdan sonrada ben telif haklarını pdf olarak yada yazıcıdan çıktı alarak görüntülerini yollayacağım gmail hesabına turkmmonun . ve her önüne geleni para ile satıyor paylaşmak nedir bilmiyor demişsin senin yaşının 2 katı kadar 1 haftada panel paylaştım paylaşmak nedir bilmiyormuz oldu bunun karşılığı ? işte bu yüzden senin gibi yüzsüzler bu kelimeyi kullanacak diye paylaşımı bıraktım . yazılım bilgin sıfır olduğu içinde her önüne geleni para ile satıyor yazmışsın sanki biz gidip turkmmoda paylaşılan paneli alıp aa bunu satalım bunlar alırmı diyoruz . hayal gücün çok geniş senin çok git biraz etrafında olan biteni anlamaya çalış. HADE KOLAY GELE SANA .

Son düzenleme:

Fazla Tantana Yapma Sen İnsanlar Gururları İle Oynayan Dengesizin Tekisin + Benim Panelim Diye Ortalıkta Dolanma Orjinali Almanlara Ait Sen Sadece 1-2 Şey Yaptın Ortalıkta Fazla Dolanma Ağlıyan Bebeğe Gelince Sen Ne Ara Annenin Karnından Cıktında Adam Olup Yazmasını Öğrendin Telif Hakkı Diyorsun Kanıtla Bakayım At Yönetcilere Kapatsın Konuyu Olmadığına Göre Sorun Yok Skpyeden Bana Yazmış Fukara Bilmem Ne Ben En Azından Çalıntı Yaparak Para Kazanmıyorum Sizin Gibi Paragöz Değilim ++ Olarak Sölediklernin %85"i Yalan Olduğunu Sende Biliyorsun Bari Birazda Dürüst Ol Ha Birde Fazlada Konusma Allah Muhafaza Tıkanırsın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)