- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sen neye dil dökuyosun ozaman canım kardeşim.yanında 10 kişi yokken tavuk gibi gaça altında duruyorsun birde konuşuyormusun
bak işine attgım yorumlara cevap atma bidaha.
madem loncanda adam vardı 3kişinin biyologu gidince savaştan kaçıp geri vites yapmıycaktınız (R)(TEKSAS).demekki 3 kişiden ibaretsinizD
çok aglattım siziDD
Senin neyine dil dökücez sen kimsin önce onu bir yaz bakalım ?
Attığım yorum işine gelmeyip alıntı yapıp yorum atarsan cevabını her zaman alıcaksın bunu aklına sokmanda fayda var

Her yorum atanıda teksaslı sanmanda komik bir durum aslında teksasla aranda ne geçmiş ne bu sıkıntı onuda bir ara özellikle dinlemek isterim
.Şuana kadarda bir savaştan kaçtığımı yada yatmaya başlayınca birilerini ( başka bayraktaki adamları
) çağırdığımı hatırlamıyorum.O küçük dünyanda oyunu fazla ciddiye alıyorsun sen ağlatmalar , aslanlar , kaplanlar , leoparlar fazla kafa yapmış.Ağlama problemi yaşıyorum bende göz kuruluğu yapıyor bir süre sonra uzun süredir ağlayamıyorum bir ara benide ağlat lüften şifa niyetine

Dipnot : teksas loncasında değilim
Nick: OutControL / Eun
Son düzenleme: