Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

şurup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekansat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 609

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Program kullananlar için bencede iyi olmuşta farklı yoldan engellenebilseydi keşke.

Oyunun sağlığı için daha iyi oldu kostüm, başlık vs. çok yüksek savunmalar yapılabiliniyor savaşlarda kimse kimseyi öldüremiyordu. Böyle daha iyi olucak.

Macro kullananlara selam :D :D :D

Aleyküm selam seni özleyeceğim şurubum :(

Oyunun sağlığı için daha iyi oldu kostüm, başlık vs. çok yüksek savunmalar yapılabiliniyor savaşlarda kimse kimseyi öldüremiyordu. Böyle daha iyi olucak.

Sadece pidge için yapılmış olsa daha sağlıklı olurdu bana kalırsa keith editli bir server zaten suralar ortalama 13k çözme atıyor + olarak ninjaların kıvılcımı var savaşlar daha kısa ve eğlencesiz geçecek bence (keith için) ek olarak 3-3 atılan sura ws artık atılamayacak :(

Program kullananlar için bencede iyi olmuşta farklı yoldan engellenebilseydi keşke.

Katılıyorum bazı arkadaşlar programla işi abartmış durumdaydı bu açıdan iyi oldu ama başka bir şekilde çözülme imkanı olsaydı keşke :(

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri