Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Güncelleme ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferdi571
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Anlamıyorum gerçekten konu açıp bilgi istemek biz oyuncuların hakkı diye düşünüyorum.Bize söylenen saat 20:00 idi. Bende ondan dolayı gecikmiştir sadece bilgi istiyorum Kötü bir niyet yok..

Anlamıyorum gerçekten konu açıp bilgi istemek biz oyuncuların hakkı diye düşünüyorum.Bize söylenen saat 20:00 idi. Bende ondan dolayı gecikmiştir sadece bilgi istiyorum Kötü bir niyet yok..
Kesin 20.00 da açılacak diye bir şey yazılmamış orada ? Herhangi bir sorun çıkmaz ise 20.00 da açılır, demek ki sorun çıkmış. 2-3 üye (bunlar kendilerini biliyorlar ) sürekli konu açıp, yorumlar atıyorlar. Shorty zaten gelişmeleri size aktarıyor.

hayır yargılamıyorum sadece merak ediyorum. bu kadar zormu bi güncelleme yayınlanamak.

Güncelleme yaparken beklenmedik sorunlar çıktığı için biraz zaman alıyor. Çalışmaları bırakıp hatalı güncellemeyi koysak da olmaz. O yüzden acele etmeden, sağlam bir şekilde adımlar atılıyor.

Son düzenleme:
Duyuruları takip ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri