- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@admin ; @Shorty ; @DN Angel ;
O kadar gm var biriniz ilgilenmiyorsunuz tek tavsiyeniz hesap birleşimi yaptınız mı
Hesabıma giriyorum hesap bomboş tüm çarlar gitmiş ve hesap birleşimi yapmaya çalıştığımda hesap adı veya şifre yanlış diyor ancak oyunda ve siteden girebiliyorum çarıma yada hesap kurtarma yapmaya çalıştığımdada olmuyor Hair isimli çarım kayboldu lütfen artık ilgilenin destek hattında o kadar yazdım hala cevap gelmedi ilgilenirseniz mutlu olucam yoksa oyuna devam etmeyi düşünmüyorum böyle büyük bir pvp serverinin adminlerinin bu kadar ilgisiz olduğunu düşünmek bile istemiyorum
DESTEK KODU : HMQ-6RL-BD1G
O kadar gm var biriniz ilgilenmiyorsunuz tek tavsiyeniz hesap birleşimi yaptınız mı
Hesabıma giriyorum hesap bomboş tüm çarlar gitmiş ve hesap birleşimi yapmaya çalıştığımda hesap adı veya şifre yanlış diyor ancak oyunda ve siteden girebiliyorum çarıma yada hesap kurtarma yapmaya çalıştığımdada olmuyor Hair isimli çarım kayboldu lütfen artık ilgilenin destek hattında o kadar yazdım hala cevap gelmedi ilgilenirseniz mutlu olucam yoksa oyuna devam etmeyi düşünmüyorum böyle büyük bir pvp serverinin adminlerinin bu kadar ilgisiz olduğunu düşünmek bile istemiyorum
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Talebine yarın bakacağım.@admin ; @Shorty ; @DN Angel ;
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hala bekliyorum. Güncel
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)