delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bilişim Aranıyor !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CodecByARGo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 212

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lafı fazladan uzatmadan söze girmek istiyorum.
Sağlam alt yapılı filesi olan, özellikle DAMEGESİ SAĞLAM olan filesler onemlı benım ıcın, ardından hıle konusunda sıkıntı yaşamak ıstemıyorum, Web panel ordan burdan alınma deıl bılısıme ozel olmalı kesınlıkle, forum vs. tabıkıde kurulacak fırmanın ılgısını gormus olucaz,
YS- BELGESI PEK MUHIM DEIL VERGI LEVHASI KESINLIKLE OLMALI,
1GB RAM ILE 1AY DENEME YAPIP SUNUCUNUN VE FILESIN KALITESINE GORE RAM ORANIN ARTIRILACAK BİR FİRMA VAR İSE KONUNUN ALTINA MESAJ BIRAKABILIR VEYAHUT OZEL MESAJ BIRAKABILIR,
İlginiz için Teşekkurler.

S.a kardeşim :)

Yukarda dediğin her server açan kişi için başta gelen özellikler ancak bizim bilişimcilerde bunlar yok :D var diyen de kesinlikle yoktur emin ol piyasadaki bütün bilişimleri denedim ben hepsinin açığı vardır. hatası hile engeli var diyorlar yok. OYUN ACILIRKEN RESİM ATAR ADAM SANA ( ... BİLİŞİM HİLE KORUMA KALKANI ) DİYE ONU BENDE YAPARIM O RESMİ İŞKİ KORUMASI OLSUN :)

ANCAK ; SEN KENDİN FİLES YAPACAKSIN ANLIYORSAN İŞTEN VEYA SAĞLAM BİR REFERANSLA SAĞLAM FİLES ALIRSIN KENDİ MAKİNAN OLACAK HİLE KORUMASI İÇİNDE BİYASADA BİLİNEN BİR FİRMA VAR ORDAN ALRSIN VEYA KENDİN KODLARSIN. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri