eyormaz Level 8 Katılım 21 Eki 2008 Konular 465 Mesajlar 3,080 Online süresi 1d 7h Reaksiyon Skoru 178 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 7 Ay 29 Gün Başarım Puanı 201 MmoLira 579 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 24 Tem 2010 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Merhaba Arkadaşlar En Başta Şu Sözle Başlamak İstiyorum Yalakalığı Ve Sırnaşmayı Sevmek Oyuna Yapabilceklerim : Navicat & FileZilla Fln Onlar Bebek İşi Saten Onlar , Launcher Oyuna Launcherden Kayit Yapabilrm ,Pack ,Yeni Silah Yeni Zirh Tasarimlari Yeni Etkinlikler Oyunculurla İlişkim: Baya Sw kurduğum içn oyunuclara alışkınım onn için hepsiyle ilgileniyorum Pmler saçma olmadigi sürecee herşeye cevap veriyorum cevarp verilmemesi gereken şeylerede vermem tabiki Yaşım : 15 Memleket : Sakarya Başka Şeyler Sormak İsterseniz MSN: e_yormaz@hotmail.com
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Merhaba Arkadaşlar En Başta Şu Sözle Başlamak İstiyorum Yalakalığı Ve Sırnaşmayı Sevmek Oyuna Yapabilceklerim : Navicat & FileZilla Fln Onlar Bebek İşi Saten Onlar , Launcher Oyuna Launcherden Kayit Yapabilrm ,Pack ,Yeni Silah Yeni Zirh Tasarimlari Yeni Etkinlikler Oyunculurla İlişkim: Baya Sw kurduğum içn oyunuclara alışkınım onn için hepsiyle ilgileniyorum Pmler saçma olmadigi sürecee herşeye cevap veriyorum cevarp verilmemesi gereken şeylerede vermem tabiki Yaşım : 15 Memleket : Sakarya Başka Şeyler Sormak İsterseniz MSN: e_yormaz@hotmail.com