Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Şifre unuttum Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan narkozdet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 418

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar
E-mail adresinize yeni şifreniz gönderilmiştir.
SMTP Error: Could not connect to SMTP host. Mesaj Gönderilemedi
Mailer Error: SMTP Error: Could not connect to SMTP host.

şifre unuttum diyince bu hatayı alıyorum lütfen bilgisi olan paylaşabilirmi

Bilgilerini girdiğiniz SMTP sunucusuna bağlanılamadığını belirten bir hatadır. Bu konuda bir bilginiz yok ise muhtemelen SMTP sunucu bilgilerinizi girmediniz, script'de. Hosting yetkilisi ile iletişime geçiniz. Size verecekleri bilgiler şu şekildedir;

Giden ve gelen sunucusu : mail.siteadi.com
Giden port : 587
Gelen port : 110
SSL : Kapalı
Kullanıcı adı : cpanel email bölümünden tanımladığınız e-posta adresi
Şifre : cpanel email bölümünden tanımladığınız şifre

Bu bilgileri kullanmakta olduğunuz script'de uygun yere girmeniz gerekiyor. Genellikle mysql ayarlarının yapıldığı ayar dosyasında olur, bu tür bilgiler. Eğer php bilginiz var ise, zaten bu şifremi unuttum sayfasında mail gönderimi yapısını değiştirebilirsiniz. Belli ki bu konuda bir bilginiz yok fakat kısaca bilgi vereyim size. Eğer php bilginiz yok ise aşağıyı dikkate almanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken smtp bilgilerinizi firmanızdan öğrenmenizdir. Bu bilgileri de script'de uygun yerlere girerek sorunu aşabilirsiniz.

Bu şifremi unuttum sayfasında mail gönderimi söylediğinize göre smtp ile gönderiliyor. Girilen bilgilerde de hata olduğu için sayfa size hata vardır şeklinde geri dönmektedir. İsterseniz söylediğim gibi hosting yetkilinizden smtp bilgilerinizi öğrenip, script'de uygun yere girerseniz sorunsuz bir şekilde mail gönderimi gerçekleşir. Eğer sunucunuzda php mail fonksiyonları açık ise mail gönderimini smtp olarak değil de, normal bir şekilde de sağlayabilirsiniz. Bu tamamen size kalmıştır. Bunun için de firmanızdan bilgi alabilirsiniz. Eğer php fonksiyonları açık ise veya kapalı ise de açtırma şansınız var ise, smtp mail gönderimi yerine normal bir şekilde mail gönderimini yapabilirsiniz. Fakat bunun için tekrardan söylüyorum çok az bir php bilginizin olması gerekir. İnternette php form sayfası şeklinde bir arama yapıp, bilgi alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri