Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Utaka-Franco

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bednar şoku Fırtına'ya yeni rota çizdirdi. Yönetim, Utaka ve Franco'yu yeniden gündemine aldı. Transferi kamp bitmeden bitirmekte kararlı idareciler, kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor.


Artık yılan hikayesi haline gelen forvet transferinde yönetim son ataklarını yapıyor. Kısa bir süre önce, “Yeni golcü kampa gelecek, ben de ondan sonra İstanbul`a döneceğim“ diyen Başkan Sadri Şener, Bednar şokunun ardından yeni bir rota çizilmesi üzerine Türkiye`ye dönme kararı aldı. Pantelic, Makukula ve Bednar`ın ardından yönetimin iki yıldıza daha teklif yapıp olumsuz yanıt aldığı da ortaya çıktı. Trezeguet ile menacerler aracılığı ile temas kuran Trabzonspor`un Fransız oyuncudan, “Eşim Monaco`da iş hayatına girdi. Onu yalnız bırakamam“ cevabı gelince bu kez Yunan Samaras`a yöneldiği öğrenildi. Ancak deneyimli futbolcunun da görüşmelere başından nokta koyup, “Türkiye`de oynamayı düşünmüyorum“ ifadelerini kullandığı bildirildi.

İkisi de Ada`dan
Alternatifleri her geçen gün azalan Bordo-Mavililer`in listesindeki iki öne çıkan iki ismin Portsmount`un Nijeryalısı Utaka ve West Ham United`ın Meksika`lı golcüsü Franco olduğu vurgulandı. Utaka`da bonservis problemleri olduğu belirtilirken, 34 yaşındaki Franco`ya ise bonservisi elinde olması sebebiyle daha sıcak bakılıyor. Yönetimin en geç gelecek hafta ortasına kadar bu transferi noktalaması bekleniyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst