mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Exp , Yang ve İtem Oranı Çok Düşük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrcsincan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 710

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Dolunay Bilişim TR Tipi Files Kullanıyorum
Server Files v40 Orta ve TR Tipi server filesların hepsinde
exp ve yang oranı çok düşük.Drop Oranı %200'den fazla arttırılamıyor mesela 40 levelde örümcek zindanında 1 oda topluyorum %0.3 exp geliyor. 300yang çıkıyor taneden.Ve Bu tüm moblar için geçerli.
Bu Konuda Acil Yardımlarınızı Bekliyorum.

Kardeşim navicat >> player tıkla üstte queries olması lazm onatıkla sonra new querye tıkla ve şunu yapıştır!

Kod:
[/COLOR][/FONT][/B][FONT=century gothic][COLOR=#000000][COLOR=#333333]UPDATE player.mob_proto[/COLOR][COLOR=#333333] SET exp[/COLOR][COLOR=#333333]=[/COLOR]exp*2; 
[FONT=century gothic][COLOR=#000000][COLOR=#333333]UPDATE player.mob_proto[/COLOR][COLOR=#333333] SET gold[/COLOR][COLOR=#333333]=gold[/COLOR]*2; [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][B][FONT=century gothic][COLOR=#000000]

sonra sol üstten Run tıkla eğer hata verirse gold yerine yang yaz
böylelikle tüm moblardan gelen yang ve expleri 2 katına çıkardın...

+Rep PLS

kardeşim elimde v40 files olduğundan navicatta ayarlama yapamıyorum.
filezilladan bi çözümü varmı

exp ve yang oranı çok düşük.Drop Oranı %200'den fazla arttırılamıyor mesela 40 levelde örümcek zindanında 1 oda topluyorum %0.3 exp geliyor. 300yang çıkıyor taneden.Ve Bu tüm moblar için geçerli.

http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/3273276-navicat-kaydetme-sorun-couzumu.html

muhtemelen burdan halledersin..

Dostum sorununu net olarak anladım. Exp ve yang oranları toplu olarak değiştirebilirsin. Mesela şuankinden 10 kat fazla yang düşmesini sağlayabilirsin. Yahut 5 kat daha hızlı kasılmasını sağlayabilirsin. Hem de çok kolay bir şekilde. Bir arkadaş paylaşmıştı bunu, linkini veriyorum.

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...929-tek-tusla-metin2-pvp-para-oranlarini.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri