Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar TurkMMO,
Öncelikle iyi forumlar...
Uzun zamandır harita çizimleri üzerinde çalışıyorum. Basit texture ve enviroment ile çizimler yapıyorum. Şöyle bir sorunum var:
Haritayı çizdim. MapConv ile dönüşümü gerçekleştirdim.
Serverside içindekileri map_ismi* şeklinde klasörleyip turkey/map içerisine attım ve aynı şekilde index içerisine de MAP_ALLOWNO map_ismi şekliyle yazdım. (310 metin2_map_pazar) Buralarda sorunum yok.
*map_ismi = metin2_map_pazar
Clientside içerisindekiler için: adı metin2_map_pazar adlı klasör açtım ve içerisine clientside içindekileri attım. 1x1 lik map olduğu için 0000 klasör içine siyah ekran sorununu çözen shadowmap.dds yi attım. Ve metin2_map_pazar klasörünü de başka bir klasör içine aldım ve onu pack haline getirdim.
Daha sonra root ve locale açtım. atlasinfo.txt içerisine
metin2_map_pazar 190300 190300 1 1 ekledim.
NOT: Koordinatlar uydurmasyon şeklinde. Bu koordinatları ClientSide ve ServerSide klasörleri içindeki Settings.txt'de bulunan BasePosition içerisine de 190300 19030 şekliyle yazdım.
Oyuna giriş sağladım fakat /warp 1903 1903 yazdığımda .exe kapanıyor.
Bir yardımcı olur musunuz acaba?
Şimdiden teşekkürler..
Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Öncelikle iyi forumlar...
Uzun zamandır harita çizimleri üzerinde çalışıyorum. Basit texture ve enviroment ile çizimler yapıyorum. Şöyle bir sorunum var:
Haritayı çizdim. MapConv ile dönüşümü gerçekleştirdim.
Serverside içindekileri map_ismi* şeklinde klasörleyip turkey/map içerisine attım ve aynı şekilde index içerisine de MAP_ALLOWNO map_ismi şekliyle yazdım. (310 metin2_map_pazar) Buralarda sorunum yok.
*map_ismi = metin2_map_pazar
Clientside içerisindekiler için: adı metin2_map_pazar adlı klasör açtım ve içerisine clientside içindekileri attım. 1x1 lik map olduğu için 0000 klasör içine siyah ekran sorununu çözen shadowmap.dds yi attım. Ve metin2_map_pazar klasörünü de başka bir klasör içine aldım ve onu pack haline getirdim.
Daha sonra root ve locale açtım. atlasinfo.txt içerisine
metin2_map_pazar 190300 190300 1 1 ekledim.
NOT: Koordinatlar uydurmasyon şeklinde. Bu koordinatları ClientSide ve ServerSide klasörleri içindeki Settings.txt'de bulunan BasePosition içerisine de 190300 19030 şekliyle yazdım.
Oyuna giriş sağladım fakat /warp 1903 1903 yazdığımda .exe kapanıyor.
Bir yardımcı olur musunuz acaba?
Şimdiden teşekkürler..
Saygılarımla... İyi Çalışmalar...