Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Sorunsuz Server Files Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babaqing06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 924

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar
Başlıktada belirttiğim gibi bana şöyle hiç sorunu olmayacak bir server files önerirmisiniz bu zamana kadar 10-15 files denedim ya sql hatası veriyo yada oyun açılmıyo lütfen yardım edin M2-Hero Files kullandım oda çok eksik kadın savaşçı görünmüyo dönüşümler ayarlanmıyo sıkıntısı olmayan bir files yazarsanız sevinirim

maxmi me yaptirsında +300 olunca maxmi kendisi silsin sunucusunu
UtkuKalender e bak kardeşm

Kaç kere kullandında sildi? Nerdeyse bilişimlerin çoğunluğu maxminin fileslerini kullanıyor :) Forumdakilerde açık olabilir ben olsam bende açık bırakırım files yapmak o kadar kolay değil biliyosan files yapmayı minimum 3 haftanı harcarsın bilmiyorsan 1 seneni ;) sen paranı verdikten sonra kimse silemez sunucusunu bu durum kolay değil savcılık muhabbetleri dönüyor bu adam onun riskine giren bir adam değil yıllardır bu işte sahtekarlığını felan görmedim ben bu adamın bende iş yapıyorum yani? Birdaha birinin ismini karaladığını görmeyim bildirim yaparım haberin olsun.. Emeğe saygın olsun biraz.

@MaXmi;

Gül ozaman c.yediğim :)
yeğenini yerim senin velet seni :) kendi yazdıklarına da inanmıyor ya hani eheheheh

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri