BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Navicat problemi acil yardım edin arkadaşlar...!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakup Artuc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 783

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar serverim de dönüşümleri ayarlamak istiyorum ama navicat yaptığım değişiklikleri kayıt etmediğinden dolayı ayarlayamıyorum. Örnek olarak ilk önce dönüşüm için gerekli olan + basma itemlerini ayarlamamız gerekiyor bunun için player-->refine_proto dan ayarlıyoruz vs vs...Fazla uzatmak istemiyorum. Navicatta itemin refined_vinum ile refine_set kutucuğunu değiştirmemiz gerekiyor bildiğiniz üzere. Ben bu kutucuklara refine_vinum da hazırladığım kodları yazıp kaydediyorum fakat reboot attıktan sonra eski haline geri dönüyor. Bunu defalarca tekrarladım ama her itemde aynı problemi yaşadım. 3 gündür bu problemi araştırıyorum ama bu konuyla ilgili internette hiçbir bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler...

snnde filesin sanırım +40k onn için filezilladan
/usr/game/share/conf içindeki item_names.txt ve item_proto.txt bunlara bi bakmanı öneririm burdan yapmıştım ben 40klık fileste .

Arkadaşlar serverim de dönüşümleri ayarlamak istiyorum ama navicat yaptığım değişiklikleri kayıt etmediğinden dolayı ayarlayamıyorum. Örnek olarak ilk önce dönüşüm için gerekli olan + basma itemlerini ayarlamamız gerekiyor bunun için player-->refine_proto dan ayarlıyoruz vs vs...Fazla uzatmak istemiyorum. Navicatta itemin refined_vinum ile refine_set kutucuğunu değiştirmemiz gerekiyor bildiğiniz üzere. Ben bu kutucuklara refine_vinum da hazırladığım kodları yazıp kaydediyorum fakat reboot attıktan sonra eski haline geri dönüyor. Bunu defalarca tekrarladım ama her itemde aynı problemi yaşadım. 3 gündür bu problemi araştırıyorum ama bu konuyla ilgili internette hiçbir bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler...

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...icat-kaydetme-sorun-couzumu.html#post18265783

filezilladan editleniyor kardesim bazı fileslerde dediğin yerler
snnde filesin sanırım +40k onn için filezilladan
/usr/game/share/conf içindeki item_names.txt ve item_proto.txt bunlara bi bakmanı öneririm burdan yapmıştım ben 40klık fileste .
Çok Teşekkürler beyler Allah razı olsun dediğiniz gibi filezilladan yapılıyormuş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri