HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
quest zone3 begin
state start begin
when 20095.chat."Ejderha Atesi Burnu" begin
say_title("Ejderha Atesi Burnu:")
say_yellow("Ejderha Atesi Burnu tehlikeli bir bolgedir,")
say_yellow("bir cok savascı gidip geri gelememistir.")
say_blue2("Bu bölgeye seviye 90 ve üzeri oyuncular ışınlanabilirler.")
say_blue2("Bölgede bulunan köy ve etrafındaki bazı alanlar PVP korumasındadır,rakip oyuncular birbirlerine saldıramazlar.")
say_reward("Hala gitmek istiyor musun?")
say("")
local a = select("Evet", "Vazgec")
if a == 1 then
if pc.get_level() >= 90 and pc.get_level() <= 105 then
say("")
say_yellow("Pekala, seni Ejderha Atesi Burnu'na gonderiyorum.")
say_yellow("Bol sanslar...")
wait()
pc . warp ( 1.105e+06 , 1.79e+06 )
elseif a == 2 then
say("")
say_green("Demek gitmek istemiyorsun...")
else
say("")
say_green("Uzgunum, "..pc.get_name().." seviyen")
say_yellow("Ejderha Atesi Burnu'na gitmek icin seviyen yeterli değil.")
end
end
end
end
end
arkadaşlar dün bir files kurudm Ejderha ateşi burnu na ışınlanmak için npc ye quest yazılmıştı. bugün başka bir files te bpc ye editlenmiş quest yoktu ama ben önce ki oyunda ki questi alıp yeni filese eklemek istedim.
PHP:quest zone3 begin state start begin when 20095.chat."Ejderha Atesi Burnu" begin say_title("Ejderha Atesi Burnu:") say_yellow("Ejderha Atesi Burnu tehlikeli bir bolgedir,") say_yellow("bir cok savascı gidip geri gelememistir.") say_blue2("Bu bölgeye seviye 90 ve üzeri oyuncular ışınlanabilirler.") say_blue2("Bölgede bulunan köy ve etrafındaki bazı alanlar PVP korumasındadır,rakip oyuncular birbirlerine saldıramazlar.") say_reward("Hala gitmek istiyor musun?") say("") local a = select("Evet", "Vazgec") if a == 1 then if pc.get_level() >= 90 and pc.get_level() <= 105 then say_title("Ejderha Atesi Burnu:") say("") say_yellow("Pekala, seni Ejderha Atesi Burnu'na gonderiyorum.") say_yellow("Bol sanslar...") wait() pc . warp ( 1.105e+06 , 1.79e+06 ) elseif a == 2 then say_title("Ejderha Atesi Burnu:") say("") say_green("Demek gitmek istemiyorsun...") else say_title("Ejderha Atesi Burnu:") say("") say_green("Uzgunum, "..pc.get_name().." seviyen") say_yellow("Ejderha Atesi Burnu'na gitmek icin seviyen yeterli değil.") end end end end end
quest bu ama ben oyuna eklediğimde
şeklinde geliyor ve diğer yazılar gelmiyor ve ışınlanma olmuyor.
questi cd /usr/game/share/locale/turkey/quest e attım ve
./qc xxxxx.lua şeklinde ekledim ama olmadı.. nedendir acaba
pc . warp ( 1.105e+06 , 1.79e+06 ) bu kısmı değiştirceksin kardeşim burası hatalı kordinatını sitelerden araştırıp bulabilirsin
hemen deniyorum.. önceki fileste sorun olmadığı için ben direk eklemek istedim bir bakalım(tam ben quest bölümünede bu soruyu yazmıştım budan cevap gelmiyor diye)
sağoll
Sorun say fonksiyonlarında. Işınlanma kısmı hatalı olsa bile o yazılar gelir, ışınlan dersin ama ışınlanmaz. Fakat burada yazılar dahil gelmiyor. Ama NPC'ye eklemeyi başarmışsın. Bu da demek oluyor ki, quest_functions da fonksiyonlar ekli ama questlib.lua'da ekli mi bu fonksiyonlar? Ekli değil yada ekli ise bile çalışmıyor. O say fonksiyonlarını say_reward ya da say diye değiştir hata devam ederse çözüm ararız yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?