kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

RenkliHost nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByJackx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 990

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yinede sen bilirsin tabi 10 tl ödemek istioyrsan netmarliste öyle digil ama kendin herşeyi hallediyorsun bunun putty sinde emek serversin kolay servere gecmek istiyorsun 10 tl netmarliste kendin yapabiliryosn

Yorumun için teşekkürler kardeş

kardeşim asla alma şuan serverim var sırf onlar yüzünden kapattım teknikte herşeyde para istiyolar oyunu sıfırlarsın 10 tl isterler düzeltmek için
Sanırım siz ali beysiniz gerçekten insaf diyorum oyunu hiç yoktan 10 kere bozmuşunuzdur 10undada insiyatif kullanıp sorunsuz bir şekilde tarafınıza teslim etmişizdir. Sitenizi o kadar bozmuşsunuzdur biz yine insiyatif gösterip sorununuzu çözmüşüzdür. Oyunu kullanılmaz haline getirip bize ticket atıyorsunuz sürekli en baştan kurun diyorsunuz sunucumu vs. diye bizdede biryere kadar birde gelmiş burada bizi karalayıcı yorumlarda bulunuyorsunuz bir şikayetiniz var ise gidin şikayet bölümüne açın hakikaten hayretle okudum yorumunuzu.Böyle durumlarda marka tescilli bir firmayı karalamaktan dolayı hakkınızda dava sürecini başlatmam gerekiyor ama bu size bir uyarı olsun ali bey.

Sanırım siz ali beysiniz gerçekten insaf diyorum oyunu hiç yoktan 10 kere bozmuşunuzdur 10undada insiyatif kullanıp sorunsuz bir şekilde tarafınıza teslim etmişizdir. Sitenizi o kadar bozmuşsunuzdur biz yine insiyatif gösterip sorununuzu çözmüşüzdür. Oyunu kullanılmaz haline getirip bize ticket atıyorsunuz sürekli en baştan kurun diyorsunuz sunucumu vs. diye bizdede biryere kadar birde gelmiş burada bizi karalayıcı yorumlarda bulunuyorsunuz bir şikayetiniz var ise gidin şikayet bölümüne açın hakikaten hayretle okudum yorumunuzu.Böyle durumlarda marka tescilli bir firmayı karalamaktan dolayı hakkınızda dava sürecini başlatmam gerekiyor ama bu size bir uyarı olsun ali bey.

Haklısınız ama iyi bir firmayı kötü yorumlar düşürmez, aksine yüceltir siz cevabınızı çok güzel vermişsiniz RenkliHost zaten sizi bilen biliyordur araştırdım iyi bir firmasınız sorun yok bence zaten yanlış yerde yorum edilmiş + firma adı verilmiş yasak olması lazım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri