kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Wslik NPC Paketi Aranıyor . !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunaytuqcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 906

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar .

Acil Wslik NPC Paketi Arıyorum Yarrdımcı Olabilicekler Ulaşsın .

FB : TunayOyunda === xxx

Moderatör tarafında düzenlendi:
kardeşim sanki çok büyük bir işmiş gibi ekleyin yardımcı olayım diyorsunuz bu sorunları forum içinde halletmeye çalışınki daha sonra ihtiyacı olanlar burdan baksın yani boş yere ekle diyorsun yapacagın surdan bi shop_item.sql vercen 1 saat uğraştırıyorsunuz

tunaytuqcu kardesim buyur bu link;

http://dosya.co/2pcwkdky1vgr/Shop_İtem.rar.html

shop_item.frm
shop_item.myd
shop_item.myi
dosyalarını /var/db/mysql/player bölümüne atıp 777 izni verirsen sorun olmaz.

Forumda paylaşım yapmayı sevdiğimizde direk burdan vermiyor olabilirmiyiz, kendini bilmişlik tahtına oturtma yardım edeceksen et ederkende kimsenin birşeyine yorum yapma.

Forumda paylaşım yapmayı sevdiğimizde direk burdan vermiyor olabilirmiyiz, kendini bilmişlik tahtına oturtma yardım edeceksen et ederkende kimsenin birşeyine yorum yapma.

hayırda ozelden yardım yapmanın amacı ney burdan soyle boylelıkle aynı problemı aynı seyı ısteyen kısılerde yararlanır bılmıslık taslayan sen ve senın gıbıler @batu07040; her konuya yardımcı oluyor senıde hangı konuda gorsem ekle yardımcı olayım coppy paste yaptıgın baska bır cacık yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri