HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba
Uzun soluklu bir sunucu açmayı planlıyorum önümüzdeki ay. Zor tr tipi olacak sunucu lycan karakteri olmayacak ve efsunlar sabit olmayacak. 1- 130 level arası yapmayı planlıyorum.
Hem oyuncuların isteklerini göz önüne alarak nasıl bi değişiklikler ekleyebilirim, neler istenir?
Ve vps olarak hangi firmayla sorunsuz iletişim sağlarım destek alırım.
Auto pack vb şeylerin şirket tarafından kendime sağlanmasını istiyorum. Websitesi/market konusunu kendim halledebilirim. Fiyat olarak bir sıkıntı yaşamayız. Kolay gelsin.
Uzun soluklu bir sunucu açmayı planlıyorum önümüzdeki ay. Zor tr tipi olacak sunucu lycan karakteri olmayacak ve efsunlar sabit olmayacak. 1- 130 level arası yapmayı planlıyorum.
Hem oyuncuların isteklerini göz önüne alarak nasıl bi değişiklikler ekleyebilirim, neler istenir?
Ve vps olarak hangi firmayla sorunsuz iletişim sağlarım destek alırım.
Auto pack vb şeylerin şirket tarafından kendime sağlanmasını istiyorum. Websitesi/market konusunu kendim halledebilirim. Fiyat olarak bir sıkıntı yaşamayız. Kolay gelsin.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...den-baslayan-fiyatlarla-ofisimizde-gelip.html
Konumuzu ziyaret etmenizi öneririz.
Konumuzu ziyaret etmenizi öneririz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)