kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mavı kırmızıyı basma sonucu :d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoNJ31RUmuT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Neden saat 12 bana onu açıklar mısın ? Akşam saatlerinde biz geliriz boş köy dersiniz.

gece 1-2 de sizler geldiginizde mavi2 de kaç kişi oluyor ?
bizler gttigimizde 12 de. 12 nedir dıyosun ya sayıca 5-6 fazlalıklardı güzel kardeşim.
sen forumda takıl çarın banlı galiba sürekli burda konuştuguna göre :DD

gece 1-2 de sizler geldiginizde mavi2 de kaç kişi oluyor ?
bizler gttigimizde 12 de. 12 nedir dıyosun ya sayıca 5-6 fazlalıklardı güzel kardeşim.
sen forumda takıl çarın banlı galiba sürekli burda konuştuguna göre :DD

Ne zaman boş köy basarken gördün beni ? Saat akşam 8de geliyoruz köyünüz zaten boş oluyor. Oyunda çarım banlı değil. Nick yazıyor zaten. Aynı şekilde senin de oyunda nickini öğrenmek isterim. Kimle4le muhattap olduğumuzu bilelim.

Ne zaman boş köy basarken gördün beni ? Saat akşam 8de geliyoruz köyünüz zaten boş oluyor. Oyunda çarım banlı değil. Nick yazıyor zaten. Aynı şekilde senin de oyunda nickini öğrenmek isterim. Kimle4le muhattap olduğumuzu bilelim.

Kimlerle muhatap oluyoruz ya :) kardeş bizim çarlar belli herzaman onunden gectımızde afk moduna yatan adamlarsınız .

Kimlerle muhatap oluyoruz ya :) kardeş bizim çarlar belli herzaman onunden gectımızde afk moduna yatan adamlarsınız .

sppedyellow kimse artık ben onun ile konuşuyordum piyangoya sen vurdun. Sizin çarlar dediğine göre Serdal itemleri size paylaştırmış sanırım. Az oynayın hevesinizi alın falan o tarz sanırım. Seni kırmızı 1de göremediğim için şuana kadar önümden geçemedin daha. Tabi öğle saat 12de veya gece saat 3de gelişlerini sayıyorsan o zamanlar çarlar afk oluyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri