Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Vdi kalıbı sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sau reng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 226

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Buildle uğraşan arkadaşlar bu dosya ile haşır neşirdir başımızda hani şu öküz gibi 22 gb olan dosya konumuza gelirsek o boyutu bnm canımı sıkmıyo ama ondan sonra epey sıkıcı oluyo build yapa ede yapa ede 46 gb nin üstüne çıktı vdi kalıbı bunun şişmesini nasıl durdurabilirim bunun cevabını istiyorum

Buildle uğraşan arkadaşlar bu dosya ile haşır neşirdir başımızda hani şu öküz gibi 22 gb olan dosya konumuza gelirsek o boyutu bnm canımı sıkmıyo ama ondan sonra epey sıkıcı oluyo build yapa ede yapa ede 46 gb nin üstüne çıktı vdi kalıbı bunun şişmesini nasıl durdurabilirim bunun cevabını istiyorum
bende şimdi farkettim söylediğin için sağolasın 25 gb olmuş :S
edit // şöyle bir çözüm olabilir sourceni düzenlersin filezilladan masa üstüne aktarırsın işin bitince 22gb olana atarsın geri belki çözülür :cool:

Son düzenleme:
Tek çözüm gidin 34k oynayın ne uğraşıyorsunuz src :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri