HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gracia-Arkadia-Keith sunucularında uzun zamandır oynuyorum oyun çok zevkli heleki rekabet olunca daha zevkli oluyor oyunun ekibi iyi fakat pek adaletli olduklarını sanmıyorum. Benim tüm hesaplarım kapandı yaklaşık 250-300 editim gitti
oyuna para yatırmadım bir çoğunuz gibi hesabım kapatıldıktan sonra oyunu bırakmaya söz verdim ve bıraktım dün bir giriyim dedim herşey aynı balık botu gine çalısıyor
mavi 1 de elemanlar çarları afk bırakmışlar
her neyse bu oyun yönetiminin sorumsuzluğu bu oyunu nereye kadar oynayabilceksiniz diye sorarım size tamam zevkli oyun ama hayatımızı batırdı bu oyun
haydi eyvallah
ReFLeX09 - Sheal
oyuna para yatırmadım bir çoğunuz gibi hesabım kapatıldıktan sonra oyunu bırakmaya söz verdim ve bıraktım dün bir giriyim dedim herşey aynı balık botu gine çalısıyor
her neyse bu oyun yönetiminin sorumsuzluğu bu oyunu nereye kadar oynayabilceksiniz diye sorarım size tamam zevkli oyun ama hayatımızı batırdı bu oyun
haydi eyvallah ReFLeX09 - Sheal
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Gracia-Arkadia-Keith sunucularında uzun zamandır oynuyorum oyun çok zevkli heleki rekabet olunca daha zevkli oluyor oyunun ekibi iyi fakat pek adaletli olduklarını sanmıyorum. Benim tüm hesaplarım kapandı yaklaşık 250-300 editim gittioyuna para yatırmadım bir çoğunuz gibi hesabım kapatıldıktan sonra oyunu bırakmaya söz verdim ve bıraktım dün bir giriyim dedim herşey aynı balık botu gine çalısıyor
haydi eyvallah
ReFLeX09 - Sheal
Elbette eskiler unutulmaz ben seni her daim hırsız olarak hatırlayacağım bu açıdan gönlün ferah olsun
Sen hiç oyuna para yatırırmısın kolay yoldan edit biriktirmek varkenhayla utanmadan arlanmadan gelip konu açıyorsun yüzsüzlükte dereceye girdin tebrik ediyorum
Kendi düşüncelerini kendine sakla hayatınızı batırdı diyorsun bunun farkına varman güzel peki hayla neden buralarda geziyorsun be kardeşim. önce söylediklerine kendin inan sonra bizi inandırmayı denehaydi uğurlar olsun :l04:
kardeşım asdasdqwe gıbı ısımler açıp balık tutanları balık botu sanma at üstünden vur bı kaçına rahatsız et bende bot sandım baktım dursana la fılan yazdı adamlar sonradan özür diliyip gittim yanı nıcklerı oyle dıye bot sanıyorsun ama bot değiller hızlı olsun dıye hemen sallama nıckler acmıslar
Gracia-Arkadia-Keith sunucularında uzun zamandır oynuyorum oyun çok zevkli heleki rekabet olunca daha zevkli oluyor oyunun ekibi iyi fakat pek adaletli olduklarını sanmıyorum. Benim tüm hesaplarım kapandı yaklaşık 250-300 editim gittioyuna para yatırmadım bir çoğunuz gibi hesabım kapatıldıktan sonra oyunu bırakmaya söz verdim ve bıraktım dün bir giriyim dedim herşey aynı balık botu gine çalısıyor
haydi eyvallah
ReFLeX09 - Sheal
Elbette eskiler unutulmaz ben seni her daim hırsız olarak hatırlayacağım bu açıdan gönlün ferah olsun

Sen hiç oyuna para yatırırmısın kolay yoldan edit biriktirmek varken
hayla utanmadan arlanmadan gelip konu açıyorsun yüzsüzlükte dereceye girdin tebrik ediyorumKendi düşüncelerini kendine sakla hayatınızı batırdı diyorsun bunun farkına varman güzel peki hayla neden buralarda geziyorsun be kardeşim. önce söylediklerine kendin inan sonra bizi inandırmayı dene
haydi uğurlar olsun :l04:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...