SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hunk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blacknorm1104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm öncelikle ben her defasında bu konuyu açmaktan bıktım fakat siz bizi zor durumda bırakıyorsunuz bir hata yapılıyorsa düzeltilir kaç hafta oldu su biyologu yapamadınız arkadas madem sıfırlıyorsun düzeltmesinide biliceksin ya emeğimiz var ne zaman bir konu açsak ticket atsak gelen cevap çalısma devam etmektedir en kısa sürede kaç hafta oldu en kısa süreniz bu mu onca kişiyi magdur durumda bırakıyorsunuz oyuncu sayısı zaten az sw bitincemi biyologu geri getirmeyi düşünüyorsunuz ayrıca anlamadıgım bi konu var neyin çalışması bu kaç haftadır devam ediyor anlamadım vallahi neyin neyiyse nasıl bir çalışmaysa artık bitmedi gitti herneyse biyologlarımızı düzeltin sizden baska birşey istemiyoruz ...:mad:

Durum icin ozur dileriz.. fakat sizin bilmediginiz hatalar sebebi ile bu durumda.. yapacagimiz sey cidden kolay degil... daha fazla kayip vermemek icin ugrasiyoruz lutfen bu durum icin anlayis gosterin..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri