SanaLMt2 // YAKINDA VPS // GM ALIMI VAR

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adın :

Hangi GM Olmak İstiyorsunuz Ve Neden ? : Gm olmak isterm bana gmlik yeter

Neden GM Olmak İstiyorsun ? : Bi hamachide gmlik yaptm beni haksız yere dışladılar ve gmliqi çok seviyorum saygınlıın var

GM Olunca Neler Yapıcaksın ? : pvp ile ilgilenecem ve oyuncularla ilgilencem

PM Attıgında İlgilencekmisin , Yoksa Artist Gibi Dolasacakmısın: Yoq asla ölebişi yapmamıstm yapmam zaten

Kac Saat Arasında Onlinesin : hergün en az 6 saat onum

Tecrüben Varmı :eed var

Adın : Tolga

Hangi GM Olmak İstiyorsunuz Ve Neden ? : Bilgilerim Göre,Siz Hangisini Uygun Görürseniz.

Neden GM Olmak İstiyorsun ? : Oyuna Elimden Geldiğimce Destek Vermem ve Biraz Da Olsa
Yükünüzün Azalması.

GM Olunca Neler Yapıcaksın ? : Oyuna Yenilikler Arıyacağım,Oyuncularla Her Türlü İlgileneceğim,Oyuna Yakınlarımdaki Tüm Cafe İnt'lere Yayacağım ve Gerektiğinde Anlamadığınız Konuda Her Şekilde Yarım Edeceğim

Biri PM Attıgında İlgilencekmisin , Yoksa Artist Gibi Dolasacakmısın: Tabi İlgilenirim,Zaten Bir Gm nin görevide oyuncularla ilgilenmektir.
Kac Saat Arasında Onlinesin : Sabah 09:00'dan öğlen 18:00' kadar ve 18:00'dan 24:00'a kadar
Tecrüben Varmı : Evet

Tecrüben Varmı Demek İstedigim.
Tecrübelerim:autopach yapabilirm ox-event yapabilirm 7 hamachi ve 4 vps serverde GM lik yaptım,Oyundaki Herşekilde Server Hakkında Navicat Türü Herşekilde Anları Serverdeki Lag Azaltma'da Anlarım Server Hakkında Birçok Hatalar Ve Sorunlardan Anlarım.!

Saygılar [NaruToRaseN]...!

msn yolladım kabul edermsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)