- Konular
- 15
- Online süresi
- 9h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar artık yeni nesil pvp serverlerinde bir çok gm kendilerini güvene almak için tüm userlerin pclerini ele geçiriyorlar exeye gömdükleri botnet sayesinde herkezin pcsini birer mermi gibi kullanıyorlar kendilerine saldırı yapan serverlere botnet aracılığı ile herkezin pcsinden aynı anda saldırıyorlar sizin haberiniz bile olmuyor bundan .
Benim isteğim yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı exe deki tüm programları cıkarıp sadece oyunun giriş exe sini kullanmam gerekiyor içine farklı farklı virüs yerleştiriyorlar bundan dolayı lütfen birileri yardımcı olsun .
Benim isteğim yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı exe deki tüm programları cıkarıp sadece oyunun giriş exe sini kullanmam gerekiyor içine farklı farklı virüs yerleştiriyorlar bundan dolayı lütfen birileri yardımcı olsun .
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Bunun bende mağduruyum, ekran kartına girmişti eski bilgisayarımda. Sanırım CPU virüs idiMerhaba arkadaşlar artık yeni nesil pvp serverlerinde bir çok gm kendilerini güvene almak için tüm userlerin pclerini ele geçiriyorlar exeye gömdükleri botnet sayesinde herkezin pcsini birer mermi gibi kullanıyorlar kendilerine saldırı yapan serverlere botnet aracılığı ile herkezin pcsinden aynı anda saldırıyorlar sizin haberiniz bile olmuyor bundan .
. M2 hero exe sinin virüs total atsan dünya şeyler çıkar 
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu nedenle dikkatli olalım her servere atlamayalım özellikler -tk-'lilere!