Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba PusuGaming Ailesi http://www.turkmmo.com/metin2-priva...616-vaziyetmt2-1-120-emek-server-30-a-10.html sabit konulu reklamımız ile sizleride aramızda görmeyi isteriz. 30.09.2016 günü 19:00'da 2 aydır bakımını yaptığımız serverimiz açılacaktır gerekli bilgilerin hepsi sitemizde yazmaktadır.
Metin45 Yakında Açılıyor, Ön Kayıt Yapabilmek İçin Linke Tıklayın;Merhaba,
ÖNCELİKLE KONUYA HOŞ GELDİNİZ HERKESİN ESİT SÖZ SAHİBİ OLDUĞU BİR AİLE ORTAMI
![]()
Kısa zamanda büyük işler başardık, girdiğimiz çoğu pvpde ses getirdik. Ama sen eksiksin
+15 Yaş üzeri Herkes Loncamıza gelebilir Dostluk ve kardeşlik burada...
PusuGamig Rc:10702737 Bekliyoruz....
Oynanılacak sw : Belrilenmedi fakat beraber karar verebiliriz. Büyük ihtimal Cihanmt2 olarak düşünüyorum..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyunumuz 48 - 99 Orta Emek Şekilde Olacaktır, Sıkılmadan Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz Ortam İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yaptık!
tanıtım konusu için tıklayın..
Merhaba,
ÖNCELİKLE KONUYA HOŞ GELDİNİZ HERKESİN ESİT SÖZ SAHİBİ OLDUĞU BİR AİLE ORTAMI
![]()
Kısa zamanda büyük işler başardık, girdiğimiz çoğu pvpde ses getirdik. Ama sen eksiksin
+15 Yaş üzeri Herkes Loncamıza gelebilir Dostluk ve kardeşlik burada...
PusuGamig Rc:10702737 Bekliyoruz....
Oynanılacak sw : Belrilenmedi fakat beraber karar verebiliriz. Büyük ihtimal Cihanmt2 olarak düşünüyorum..
Merhabalar,
Değerli Loncanızı ve üyelerinizi oyunumuza bekleriz.18 Kasım 2016 Saat : 19:00'da Online Turkmmo sabit konu verildi Facebook Sponsor Reklamları 10 Kasım'dan Başlatılıyor Çeşitli Sitelere Banner Reklamları Verilmek İçin Görüşmeler Sağlanıyor. Buyrun hoşgelirsiniz.Yeriniz Hazır.
Konu : Tıklayın-+-+-+-123
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...669-merhametmt2-1-105-emek-server-odullu.html
+700 online olduk bekleriz. hedefimiz +1000 online dün akşam 8de açıldık.
facebooktan ve turkmmodan reklamlarımız hız kesmeden devam ediyor.
+700 online olduk bekleriz. hedefimiz +1000 online dün akşam 8de açıldık.
facebooktan ve turkmmodan reklamlarımız hız kesmeden devam ediyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)