noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eylm2 teŞŞekÜrler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fikir123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 966
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fikir123

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3242219-elym2-ve-turkmmo-uyelerine-aciklama.html
bir açıklamayapmak zorunda kaldım.
Önce kendimi tanıtayım.
Shoty:BENIOYUNDAN HİÇ HABERİ OLMAYAN ARKADAŞ OLARAK TANIR.
ADMİN:BAZIARKADAŞLAR OLARAK TANIR
İŞİN ASLI
Adım LEVENT.2009 sonlarında m2tr diye oyunu bana bir kız arkadaşım ile metin2 hesabımı satıp m2tr de güzel bir hesapdizdim edidli ve az katılım sayısı olduğundan zor olmadı.6 YILLIK zaman içerisinde ELYM2 ye kadar yükseldi başarıları benı rahatsız etmekden çok gururlandırıcı bir vaziyet yöneticiler tersini söylesede
Ve en son pidge de FEWAR isimli hesapda yaklaşık ban yemeden 2 ay önce oynuyordum.Herşey güzeldi bug ve hatalara rağmen.
Oyunda üstün bir yeteneğim olduğu söylenir.Ve bu sayede 4 farklı hesap ve 4 farklı kimlik ile gezip realden hiç görmediğim insanlara hediye ettiğim olmuştur ve item konusunda son derece ılımlı olmaya çalışmışımdır,tüm sv nın hırsız diye tanıdğı kişilere çok değerli itemleri parasını sonra verirsin diyerek onlara verdığımıde bilirler 12 kez komple soyulmamdan pişman değilim.Oyun benım için sadece eylence teşkileden ve insanlara olan merağımı tatmin etmem için yeterli bir arac.
Gelelim asılmeseleye 6 yıllık uğraş sonrası ben 2 dakikalık videoda itemlermi satıcıya satmak yere atmak bana göre bir tarz değil.FEWAR isimli hesap adını tanıtmış bir hesap,her zamanki gibi yine 1 yıllık deneme sonucu bir ödül olarak hak eden bir oyuncuyahediye edilicekti edildide. SEMA ve ENES isimli oyuncuların üstün haraketlerinden dolayı FEWAR ı HAK ETMİŞLERDİR.
Short nınbahsettiği olayda en büyük kayıba ben uğradım fakat ne forum nede başka biryerden yardım alamadım.Evet 2 t dağıttı daha sonra 1 t sini geri aldı.ETTĞİM ZARAR 350TL İDİ karım 4 t oldu o bir kaza idi hiçbir itirazım yok.KAZA İLE İNSAN ÖLÜYOR GİDEN 350TL OLSUN .Fakat FEWAR olayı ÇOK FARKLI.
Fewar üzerinden rekabet ettiğim insan ile yazışır iken itemve hesap konusu geçmiş aradan bir mühlet sonra (gmler arada giriyor:d) demişim.Muhtemelen orada bir pm karışıklığı olduğunundan şüphem yok ,bu rekabet attığım arkadaşım videoyu şikayet etmek geliyor aklına 1-2 GÜN CEZA YER BELKİ DÜŞÜNCESİ İLE oyunda biraz ezici bir güç sergilediğimden beni pek sevmezler,en kücük ihtimalleri değerlendirdiler.BAN YEDİM.
Oyundan mutlu bir şekilde ayrılır iken bu engel çıktı karşıma.
Ban yemek derken bu (gmler arada giriyor) sözü 3,5 gün 1,2 ay ceza yerine 9999 gün cezaldı.bir hata olmuştur sebebi ile desdek ekibine yazdım.1 ay boyunca ,birsisistemde banlı olduğunuzu göremiyorum yazar iken diğeri gm lerini tanıdığını söyleyip item filan istemişin o yüzden banyediğini bildirdi..
En sonunda Karşıyakalıçıkıp bana oyuncunun işlediği kural ihlalleri 1 den fazla suçu kapsıyor oyüzden ban yedi dedi.ADMİN FORUM ÜZERİNDEN BİR KONUDA HIRSIZ VB KÜFÜRBAZ OLARAK TANITTIBENI BENDE GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTIM.Hesabın%1 açılma ihtimali bile kalmamış,oyuncunun ne söylediği önemli değilmiş onların nasıl yorumladığı önemliymiş.BEN KENDİ SÖYLEDİKLERİMDEN SORUMLUYUM BAŞKALARININ NE ANLAYIP NE ANLAMADIĞINDAN SORUMLU DEĞİLİM.İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ ANLAR...

HİÇ BİR GMİLE YÜZYÜZE GELMEDİM.AMA ÇOK KEZ SESLİ OLARAK GÖRÜŞTÜM.

Son düzenleme:
kast etiğim video haklımıyım türkay

attığınız her pm aldığınız her item inceleniyor Oyunda GM POLİS GİBİ OLSADA OYUN DIŞINDA NE OLDUĞU BİLİNMEZ.kessinlik ile değerli bilgileri pm aracılığı ile yollamayın TCKM no kredi kartı bgileri ulaşabilrlik numranızı falan bu yüzden telefonumda elym2 den 51 kişinin telefon numralaı mevcut.pm dir güvenlidir diye BİŞEY YOK ONLARIN BİLGİLERİ DIŞINDA TEHLİKELİ ELLERE GEÇEBİLİR.

attığınız her pm aldığınız her item inceleniyor Oyunda GM POLİS GİBİ OLSADA OYUN DIŞINDA NE OLDUĞU BİLİNMEZ.kessinlik ile değerli bilgileri pm aracılığı ile yollamayın TCKM no kredi kartı bgileri ulaşabilrlik numranızı falan bu yüzden telefonumda elym2 den 51 kişinin telefon numralaı mevcut.pm dir güvenlidir diye BİŞEY YOK ONLARIN BİLGİLERİ DIŞINDA TEHLİKELİ ELLERE GEÇEBİLİR.

Herkesin pmleri özel özel incelenmiyorki, bu mümkün değil kullanıcı sayısı çok herkes tek tek incelenmez.
Anahtar sözcüklerle aranmasını istedikleri konuşmalar çıkarılıyor sadece,bunun açıklamasını @Shorty; yaptı.

Zaten Bu bir oyun Arkadaşım özelini ( tc no,kredi kart bilgilerin) oyun içi pmden zaten bahsetmen etik bir davranış değil, oyun olduğunu farkında olman lazım.

2009'dan beri buradaysan işleyişi bilirsin. Ve senin banlanmana neden olan ssdeki konuşmaları kim okusa şu sonucu çıkarır '' Çarına arada Gm giriyor, ve bu yüzden özel itemlerini başka hesabda tutuyor ''

Ve sana Defalarca admin gerekeni söylemiş;

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3241927-girdigin-herkonu-katledilmek-zorundami.html

adresinden banın için itirazda bulunabilirsin

Son düzenleme:
Herkesin pmleri özel özel incelenmiyorki, bu mümkün değil kullanıcı sayısı çok herkes tek tek incelenmez.
Anahtar sözcüklerle aranmasını istedikleri konuşmalar çıkarılıyor sadece,bunun açıklamasını @Shorty; yaptı.

Zaten Bu bir oyun Arkadaşım özelini ( tc no,kredi kart bilgilerin) oyun içi pmden zaten bahsetmen etik bir davranış değil, oyun olduğunu farkında olman lazım.

2009'dan beri buradaysan işleyişi bilirsin. Ve senin banlanmana neden olan ssdeki konuşmaları kim okusa şu sonucu çıkarır '' Çarına arada Gm giriyor, ve bu yüzden özel itemlerini başka hesabda tutuyor ''

Ve sana Defalarca admin gerekeni söylemiş;

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3241927-girdigin-herkonu-katledilmek-zorundami.html

adresinden banın için itirazda bulunabilirsin

+++++

http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3242219-elym2-ve-turkmmo-uyelerine-aciklama.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri