Çan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bencede çanlara ortalama gelmeli.

Haklısın kardeşim. Fırsatçılar yüzünden bu kadar pahalı ama şöyle düşün bide o çanlardan serverde çok az var ve yenisi yapılamıyor bunu bile bile kimse 400-500 t den satmaz.

Ohooooooooo Ben 2 senedir Bundan Şikayetçiyim Boşuna Yorma Kendini Asla Düzelmeyecek

O zaman sen iyi savunamamışsındın. Bide benden dinle. Bu serverde eski oyuncuysan beni çok rahat anlarsın. Epilogue (şuanki Keith) edit itemlerin savunmaları %25 den %15' e düşürüldü ve savunma efsunları nesne marketten kaldırıldı.Tabi bu arada eski sistem savunma itemlerinin fiyatları tavan yaptı aynı pidgedeki çanlarda olduğu gibi Ely2 de oyuncu kalmayınca bu iki server birleştirildi ve oranlar eşitlendi. Asıl bizi ilgilendiren olay şu savunma efsunları tekrar nesne markete getirildi. Aynı şey çanlardaki ortalama/beceri efsunları için geçerli.

Haklısın kardeşim. Fırsatçılar yüzünden bu kadar pahalı ama şöyle düşün bide o çanlardan serverde çok az var ve yenisi yapılamıyor bunu bile bile kimse 400-500 t den satmaz.

1 ay önce normal çanlar 500T civarıydı. Ben 2 adet çan sattım. Birisi 41 ort 10 delici 15 şaman 750Tden. Diğeri 51 ort 10 şaman 10 sura 5 kritik 1000Tden. Çok uzak değil 2 ay önce sattım. Şimdi o çanlar için akıl sır ermez fiyatlar istiyorlar. Bunun 2 nedeni var. Birincisi iyi ataklı şamanın çok iyi vurması ki 60 şaman savunmama 4k vurabilen kişinin videosunu daha önceden paylaşmıştım. Buna bağlı olarak şamanların popüler olması ve herkesin şaman dizmek istemesi sonucu serverdeki ortalamalı çan sıkıntısı. 1 defa alan bir daha satmıyor. Bu sebeple dandik çanlara bile +800 fiyat biçiliyor. Şaman çanı pahalı olunca şaman itemleri falan da gereksiz yere pahalı oluyor. Piyasadaki dengesizliğin önemli nedenlerinden birisi bu.

Savaşçını oyna enes uzatma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)