kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Biyolog Görevi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sovcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben de tek tek slot kesip tabela düşürmeye çalışmıyordum. Slot çekip 1 tane tabela düştükten sonra ne kadar uğraşırsan uğraş 2. tabela düşmüyordu. Çözüm olarak düşürülen tabelayı depoya koyup tekrar slot kesmeye devam etmek. Tugyis düşürme olarak çok zor değildi, yani yarım saatte 30 tane belki de daha fazla toplayabilirdin. Tabelalar üst üste eklenebiliyordu, slotlardan düştükten sonra. Şuanda slot kesim sonrası 2. tabela birleşmiyor illa ki depoya atıp tek tek toplayıp daha sonra birleştirmek isterseniz birleştirebiliyorsunuz.

Kısacası çözüm: Tabela düşürdükten sonra deponuza koyup tekrardan düşürmeye devam etmelisiniz. Her düşen tabelayı deponuza koymalısınız.

Teşekkürler...

( Konu Kilit Lütfen.)

Kapatılması için bildirildi.

Ben de tek tek slot kesip tabela düşürmeye çalışmıyordum. Slot çekip 1 tane tabela düştükten sonra ne kadar uğraşırsan uğraş 2. tabela düşmüyordu. Çözüm olarak düşürülen tabelayı depoya koyup tekrar slot kesmeye devam etmek. Tugyis düşürme olarak çok zor değildi, yani yarım saatte 30 tane belki de daha fazla toplayabilirdin. Tabelalar üst üste eklenebiliyordu, slotlardan düştükten sonra. Şuanda slot kesim sonrası 2. tabela birleşmiyor illa ki depoya atıp tek tek toplayıp daha sonra birleştirmek isterseniz birleştirebiliyorsunuz.

Kısacası çözüm: Tabela düşürdükten sonra deponuza koyup tekrardan düşürmeye devam etmelisiniz. Her düşen tabelayı deponuza koymalısınız.

Teşekkürler...

( Konu Kilit Lütfen.)
Konu Sahibi isteği Üzerine Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri