- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,284
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,249
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben de tek tek slot kesip tabela düşürmeye çalışmıyordum. Slot çekip 1 tane tabela düştükten sonra ne kadar uğraşırsan uğraş 2. tabela düşmüyordu. Çözüm olarak düşürülen tabelayı depoya koyup tekrar slot kesmeye devam etmek. Tugyis düşürme olarak çok zor değildi, yani yarım saatte 30 tane belki de daha fazla toplayabilirdin. Tabelalar üst üste eklenebiliyordu, slotlardan düştükten sonra. Şuanda slot kesim sonrası 2. tabela birleşmiyor illa ki depoya atıp tek tek toplayıp daha sonra birleştirmek isterseniz birleştirebiliyorsunuz.
Kısacası çözüm: Tabela düşürdükten sonra deponuza koyup tekrardan düşürmeye devam etmelisiniz. Her düşen tabelayı deponuza koymalısınız.
Teşekkürler...
( Konu Kilit Lütfen.)
Kapatılması için bildirildi.
- Konular
- 1,232
- Online süresi
- 1d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 933
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 299
- MmoLira
- 310
- DevLira
- 0
Konu Sahibi isteği Üzerine Kilit.Ben de tek tek slot kesip tabela düşürmeye çalışmıyordum. Slot çekip 1 tane tabela düştükten sonra ne kadar uğraşırsan uğraş 2. tabela düşmüyordu. Çözüm olarak düşürülen tabelayı depoya koyup tekrar slot kesmeye devam etmek. Tugyis düşürme olarak çok zor değildi, yani yarım saatte 30 tane belki de daha fazla toplayabilirdin. Tabelalar üst üste eklenebiliyordu, slotlardan düştükten sonra. Şuanda slot kesim sonrası 2. tabela birleşmiyor illa ki depoya atıp tek tek toplayıp daha sonra birleştirmek isterseniz birleştirebiliyorsunuz.
Kısacası çözüm: Tabela düşürdükten sonra deponuza koyup tekrardan düşürmeye devam etmelisiniz. Her düşen tabelayı deponuza koymalısınız.
Teşekkürler...
( Konu Kilit Lütfen.)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...